pesho
Veoma poznat
- Poruka
- 10.107
ono posl;ate poruku pogresnoj osobi sa izjavom ljubavi a ona se naprima
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ova pita šta da radiš kada ti pošalješ pogrešno a ona šta da radiš ako dobiješ. Mada, svodi se na istoEvo me...Potpuno je ista...
tko je plagijator treba ustvrditiEvo me...Potpuno je ista...
Ko da je pao neki dogovor ...Ova pita šta da radiš kada ti pošalješ pogrešno a ona šta da radiš ako dobiješ. Mada, svodi se na isto
TREBA!tko je plagijator treba ustvrditi
Da. Šta da radiš ako ti kaže da te voli i stvarno to misli, šta da radiš ako ti kaze a ne misli tako i na kraju šta ako si se sam zahebo povodom prethodno pomenutog.Ko da je pao neki dogovor ...
Ima i treća.Kako reagujete kada vam kaže da vas voli?
Zbunjena sam....Da. Šta da radiš ako ti kaže da te voli i stvarno to misli, šta da radiš ako ti kaze a ne misli tako i na kraju šta ako si se sam zahebo povodom prethodno pomenutog.
Mnogo je lakše da ispitčkaraš nekoga jer to svi razumeju. Ljubav je zajebataZbunjena sam....
Zajebata , nego šta....Sada sam zbunjeta.Mnogo je lakše da ispitčkaraš nekoga jer to svi razumeju. Ljubav je zajebata
ranije se u takve situacije ta plagijat tema slije u original temu al ovi novi modovi ne znam oce li to ucinitiJedan minut ranije je otvorena ova tema ...
Znači -NISI PLAGIJATOR TI , nego dvojnik-
Pazi kome šta izjavljuješ jer možeš da budeš i bivenaZajebata , nego šta....Sada sam zbunjeta.
Neće .Ne rade oni ništa .Samo moje teme zaključavaju .ranije se u takve situacije ta plagijat tema slije u original temu al ovi novi modovi ne znam oce li to uciniti
PrimljeTO k znanjeTU.Pazi kome šta izjavljuješ jer možeš da budeš i bivena
pa nisi u njihov copor. mene se ignorira.Neće .Ne rade oni ništa .Samo moje teme zaključavaju .
E i to što kažeš...Čopor je bitna stavka.pa nisi u njihov copor. mene se ignorira.
ma ja sam ozbiljan zoki se segaciAli mogu ti reći da imaš više postova od dvojnika...
ja sam dobio greskom izjave pretnji. ovo za ljubav se ne razumemono posl;ate poruku pogresnoj osobi sa izjavom ljubavi a ona se naprima