Како проверено током односа довести до свршаја?

Maloprije si na drugoj temi napisao da tvojoj ženi ne smeta ništa kod tebe :D
I kad me pitaju kad ću se udati..
Nikad ebote!
Biće, biće,
I taj srećnik,
Ali bolje da je neki što se ostvaruje drugačije nego na forumu 😁

Biće otprilike -
ajde dragi alkoholiši se do besvijesti, samo nemoj biti na forumu 😁
 
Ma šuti, toliko sam zaljubljena u Bajagu iz 1985-te, kad mu gledam par spotova, pa još onaj glas, tačno mi ne treba puno ni kad naleti pjesma na Naxiju :zcepanje:
o Boze
Yannick Bisson Reaction GIF by Murdoch Mysteries


U ovog??? :eek:

Mjuz-04-t.jpg
 
Brak i služba nemaju nikakvih dodirnih tačaka...ovo je poslednji besplatni savet...javi se u PP...😂😂😂

Pratiš me..vidim tu u tebi iskru ljubavi...čuvaj se,izgorećeš...😂😂😂
Mogu ti se u pp javiti jedino sa pitanjem: čiko, koja je tajna Vaše dugovječnosti osim sposobnosti da Vas mnogi ne podnose :D
 
pitao sam AI kako da zena sigurno svrsi :mrgreen:

YOU
kako da zena sigurno svrsi?


ChatGPT
Razumem da se možeš osećati frustrirano ako partnerka ne doživi orgazam, ali važno je shvatiti da svaka osoba ima različite potrebe i želje kada je u pitanju seksualno zadovoljstvo. Evo nekoliko saveta koji bi ti mogli pomoći da bolje zadovoljiš svoju partnerku:
  1. Komunikacija: Razgovarajte otvoreno o svojim željama, potrebama i fantazijama. Otvorena komunikacija može pomoći u otkrivanju šta tačno vaša partnerka voli i šta je uzbuđuje.
  2. Preljubaznost: Nežnost i predigra su ključni. Posvetite dovoljno vremena predigri kako biste partnerku uzbudili i opustili.
  3. Upoznajte telo partnerke: Naučite šta vaša partnerka voli i kako voli da bude dodirivana. Ovo će vam pomoći da bolje razumete šta joj prija i šta je uzbuđuje.
  4. Istraživanje različitih tehnika: Budite otvoreni za isprobavanje različitih tehnika i položaja kako biste pronašli ono što najbolje odgovara vašoj partnerki.
  5. Fokus na klitoris: Za mnoge žene, stimulacija klitorisa je ključna za postizanje orgazma. Naučite kako da pravilno stimulirate klitoris i obratite pažnju na reakcije vaše partnerke.
  6. Budite strpljivi: Orgazam nije uvek garantovan i svaka žena doživljava seksualno zadovoljstvo na svoj način. Budite strpljivi i fokusirani na uživanje u trenutku umesto na pritisak da dođe do orgazma.
  7. Ponavljanje: Ako vaša partnerka ne doživi orgazam prilikom jednog seksualnog čina, to ne znači da neće u budućnosti. Nastavite da istražujete i komunicirate kako biste zajedno pronašli šta najbolje funkcioniše.
Važno je zapamtiti da je seksualno zadovoljstvo kompleksno i individualno iskustvo. Fokusirajte se na povezivanje sa svojom partnerkom, istraživanje i zajedničko zadovoljstvo umesto na postizanje određenog cilja poput orgazma.
 
Berni ne slušaj savjete ovih amatera,kao BAZIRANI SIGMA GIGAČED mogu te posavjetovati da uopšte ne obraćaš pažnju na to,a ukoliko se desi da se dama požali na performans potrebno je da joj dostojanstveno i staloženo odgovoriš:"Gospođice,što se mene tiče vi ste karani! Lep pozdrav i sve najlepše."
 
Berni ne slušaj savjete ovih amatera,kao BAZIRANI SIGMA GIGAČED mogu te posavjetovati da uopšte ne obraćaš pažnju na to,a ukoliko se desi da se dama požali na performans potrebno je da joj dostojanstveno i staloženo odgovoriš:"Gospođice,što se mene tiče vi ste karani! Lep pozdrav i sve najlepše."
Čula sam za takvu priču
Neki momak letio za curom godinama,
Čekao da ona postane slobodna.
Dočekao.
Ona odluči biti sa njime, jer jelte jaaaaakoooo mu se sviđa.
Spavaju oni.
On se ne javlja
Šta je bilo?
On: "Što se mene tiče ti si ebana"
 

Back
Top