Kako provaliti homoseksualca na dosad najlakši način

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Može ***** da bude i bilder a da ne voli fudbal...al su ljudi sa fakultetima dokazali da je fudbal pederima najomraženiji sport i da se po tome poznaju. A ja iz ličnog iskustva kad sam trenirao i igrao fudbal znam da u fudbalu uopšte nema pedera i da ni jedan pravi ***** pederčina ne bi pristao da igra fudbal a kamoli da ga trenira i igra za klub. Posle prvog treninga bi leteo napolje iz fudbalskog kluba(verovatno sa batinama)!

Vidiš, meni i taj deo - da dobiju batine - izaziva pitanje: nije li ***** onaj koji bije pedera? Šta se tebe tiče da li je neko *****, ako ti nisi? Kako te ugrožava? Silovatelj je jedno, ali ako je ***** nije nužno i silovatelj. Dakle, nemaš razloga da strahuješ ili ja treba da strahujem od svakog muškarca? Da li da bijem/ubijam svakoga, pošto je neko od njih sasvim sigurno silovatelj?
Ta priča sa pederima i lezbejkama je meni neinteresantna. Ko se loži na koga ili šta, mene ne interesuje dok god se "predmet" požude pita i pristaje. Ako je silovanje, onda je to za mene krivično delo br. 1. A da li neko voli svoj pol ili drugi, briga me koliko i da li sneg trenutno pada u Norveškoj ili ne. Ja sa ženama ne želim da imam seks, pa me lezbejke ne interesuju. Bilo bi mi neprijatno da me neka startuje, ali neprijatno mi je i kada me startuje muškarac koji mi se ne dopada. Ne volim neprijatne situacije i trudim se da ih izbegavam. Ali me ne ugrožavaju. Priča o tome daje pederima i lezbejkama pravo da traže svoja "prava", pa će dobijati i poslove po toj osnovi, kao da je seks validan deo nečije biografije u obavljanju bilo kog posla. To je problem.
 
Poslednja izmena:
Kad sam videla temu, učinilo mi se da se zove "Kako povaliti ...." :neutral:

Ali, i ovo je bilo dovoljno da me zbuni, i stavi pred dilemu:
prebaciti temu na, recimo, pdf. Fudbal, pa videti šta tamošnji korisnici misle,
pustiti temu da se razvija i grana u ko-zna-kakvom pravcu,
ili
zaključati.

Pa pre nego što je zaključam, reći ću postavljaču da su mu premise i zaključci sasvim pogrešni, i da je za donošenje bilo kakvog validnog zaključka na ovu temu bolji čak i onaj vic o akvarijumu.

Uostalom, postoji tema o homoseksualnosti:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/412551-Homoseksualnost?highlight=homoseksualnost
Ozbiljna.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top