- Poruka
- 131.002
Evo jedne teme koja nas sve interesuje.
Kako prici forumasici/forumasu.. Molimo iskusne kolege i koleginice da pomognu
Kako prici forumasici/forumasu.. Molimo iskusne kolege i koleginice da pomognu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spreda valjdaEvo jedne teme koja nas sve interesuje.
Kako prici forumasici/forumasu.. Molimo iskusne kolege i koleginice da pomognu![]()
spreda radi reda, otpozadi reda radiSpreda valjda
prvo se raspitaš po forumu da li ujeda, grebe i onda razviješ strategiju prilaskaEvo jedne teme koja nas sve interesuje.
Kako prici forumasici/forumasu.. Molimo iskusne kolege i koleginice da pomognu![]()
Non pasaranEvo jedne teme koja nas sve interesuje.
Evo jedne teme koja nas sve interesuje.
U inbohEvo jedne teme koja nas sve interesuje.
Uleti mu/joj u dm/pp.Evo jedne teme koja nas sve interesuje.
Ok, sada sam video da je i Gun napisao isto, tako da me sramota, brisem poruku.Uleti mu/joj u dm/pp.
da al obavezno naci neki kvalitetan primerak na internetuStandardno, posalji sliku karindzosa u inbox![]()
Neka đavole, vjerovatno ima gorih od njegaSnowko pokazuje Mazuljka i traži da mu ga maze. Mazuljka.![]()
Svako ima naziv za svog, sta fali tome?Snowko pokazuje Mazuljka i traži da mu ga maze. Mazuljka.![]()
Snowko pokazuje Mazuljka i traži da mu ga maze. Mazuljka.![]()
Ne znam ja ništa, ovdje sam u prolazuSvako ima naziv za svog, sta fali tome?![]()
SigurnoNe znam ja ništa, ovdje sam u prolazu![]()