Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
zickaj pare za vopi i sklopi neko siroce facu i proradicce im majcinski instinkti
dobices u najgorem slucaju pare a mozda i zenu 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ooooHtedoh ovo da zakačim juče,al' šta da radim mozak mi krešana...godine...

Vidim rade i kod tebe...zickaj pare za vopi i sklopi neko siroce facu i proradicce im majcinski instinktidobices u najgorem slucaju pare a mozda i zenu
![]()
lepo to kad pilići postaju odrasle žene.
Merci...skoro jedina reč koju znam...
Ovo te je žena posavetovala...priznaj!ствар је проста. дакле, уђеш, седнеш, бациш пљуге, кључеве и бобилни на астал, наручиш ћепс, самоуверено се рашириш, упутиш неколико значајних погледа... у једном тренутку звони телефон, запушиш десно уво, намрштиш се и кажеш ''брате ниси ме испоштовао, немој да му се најебем мајке, јел смо се договорили три шлепера!''...после запалиш неки цигарилос а дим обавезно избацујеш на нос...важан је персоналити...после девојке теби прилазе, можда.
ствар је проста. дакле, уђеш, седнеш, бациш пљуге, кључеве и бобилни на астал, наручиш ћепс, самоуверено се рашириш, упутиш неколико значајних погледа... у једном тренутку звони телефон, запушиш десно уво, намрштиш се и кажеш ''брате ниси ме испоштовао, немој да му се најебем мајке, јел смо се договорили три шлепера!''...после запалиш неки цигарилос а дим обавезно избацујеш на нос...важан је персоналити...после девојке теби прилазе, можда.

E ovo bi sigurno upalilo na Staroj Planini..il Babinom Kuku....![]()
Uzicanke ti nece prici.
Ovo te je žena posavetovala...priznaj!![]()
Dakle kako prici jednoj ili mozda grupi devojaka koje sede/djuskaju u kaficu, clubu, diskoteci...?
Koju prilaznu foru koristiti, kako se ponasati?
Da li je uopste neko upoznao svoju devojku u kaficu i posle imao sa njom trajnu ili bar duzu vezu?
i nije plodno tle osim ako oces da im nahranis njihovu sujetu kako su one face pred drugaricama. A mozda procenis da je toliko dobra i da dobijes i zelju da nju napravis opasnom pred drugaricama jer je mozda to necim zasluzila bez obzira na ishod.
, tj. da se psihicki spremi... I onda gledas njene pokrete reakcije.. poglede ka tebi... sapucanja drugarici "vidi onog"... blagi osmesi... i onda je "spremna"... ;-)
Salim se ne sa retard nego sa normalnom, blago duhovitom pricom i tad, ako njena reakcija na prvu spiku bude dobra onda ti je lako posle... I naravno da znas svoj cilj... a to je broj fona... Ja vrlo retko prilazim ali uvek nekako imam telefona i vise nego sto mi treba (ne samo od konobarica
)... mada... uvek nekako ti fali neki telefon...Моја жена је из Ужица.
Тако је.Uzicanke ne vole takve tipove. Ne vole ni kriminalce. Jel tako?

Тако је.![]()
pridjesh njenom stolu i kazes npr... mnogo mi je zao sto vas uznemiravam ali bio sam toliko ocaran vasom lepotom pa pomislih da vam ponudim cashu shampanjca ... i dodash.... da li je slobodno da vam se pridruzim? onda morash da pokazes stil koji je dosledan nastupu koji si izveo u pocetku ako hoces da zagolicash njenu mashtu.... sad ako te odhebe bez obzira na kulturan nastup koji si izveo na pocetku isto tako vrljo uljudno pitash da li ste vi to meni dali korpu? a ona ce obicno da se kezi ako je isfrustrirana što te je odhebala, kao ona je neka riba jel'te i ima da kaze... DA! .... onda mirnim i odsutnim glasom kao mahatma gandi konstatujesh... znachi mogu u nju da staviim jaja... tu sad ima dve varijante... ako je lujka, popizdece i poslace te u picqku materinu i onda ces saznati da je budala i operisana od smisla za humor i nije ti nimalo zhao sto si je zahebavao, a sad opet moze da bude zena sa duhom koja voli igre i onda mora da se makar nasmeje na tvoju konstataciju vezanu za bollocks... ako se nasmeje pola posla si zavrsio... za ostatak se nadji sam...![]()
p.s. ako vidis da je maloumna i da se histericno ponasha preporucujem tresenje nosa na pod sa jednom stisnutom nozdrvom.... moze da deluje okrepljujuce na njeno ludilo i ko zna... poznato je da fine zene padaju na ekstremne prostakluke, a one ogrezle u blud na finocu....
Evo ..pozdrav od Magdalene i nije iz Uzica.Ne znam koliko godina ima postavljac teme i koja je tvoja interesna grupa tj godiste devojaka!
Mene su uvek privlacile inteligentne devojke tako da tu ne mozes da prodajes praznu slamu tipa sano duso!
Ako muvas klinke onda je dovoljno da se budalasto smejes kao i one i prolaz zagarantovan!
@topmodelsice
Nema tog grada na ovom svetu gde se neka nece primiti na foru koju je neko ironicno napisao! Nisu ni uzicanke, ni beogradjanke, ni devojke iz Njujorka ili Londona imune na novac, ne sve naravno, ali uvek postoji odredjeni procenat! Sad ispade da je Uzice zenski Vatikan ili Sveta Gora, sve mArija do Marije, pa mora biti da postoje i neke Magdalene!
.si zadovoljan sada..Neverovatnio ste..kada pocnete da gubite samopouzdanje odmah se hvatate za jedino sto vam je preostalo i cini da se osecate mocno..Novac.uzmi 20.000din (da budu sve same hiljadarke)
sedni za stoo ,izvadi pare i brojiii ih polakoooooooooo hahahaha prici ce one tebi garant![]()
Evo ..pozdrav od Magdalene i nije iz Uzica..si zadovoljan sada..Neverovatnio ste..kada pocnete da gubite samopouzdanje odmah se hvatate za jedino sto vam je preostalo i cini da se osecate mocno..Novac.
Ali moze da im pridje i da im da grupni kompliment, pretvarajuci se da je sasvim nezainteresovan za bilo koju od njih pojedinacno... U smislu "Nisam mogao da prodjem, a da vam ne kazem koliko ste lepe" tako neku otrcanu zvaku, koja u ovom slucaju pali jer ne postoji neki vidljiv motiv. Takav tip je dobio cistu 5 od sve tri drugarice... i sledeci put kada sretne bilo koju od njih, samu, moze da je smuva
Nonsalancija je najvaznija - samo ako ostavis utisak nezainteresovanog posmatraca imas sanse da ih zainteresujes... provereno 
@topmodelsice
Nema tog grada na ovom svetu gde se neka nece primiti na foru koju je neko ironicno napisao! Nisu ni uzicanke, ni beogradjanke, ni devojke iz Njujorka ili Londona imune na novac, ne sve naravno, ali uvek postoji odredjeni procenat! Sad ispade da je Uzice zenski Vatikan ili Sveta Gora, sve mArija do Marije, pa mora biti da postoje i neke Magdalene!