Kako prici devojci a da ne ispadnes mamlaz?

Pazite sad,nisam ja neki slinavko verujte mi na rec.Drugi me vide kao nekog opasno opakog tipa,a pomaze i moj fizicki izgled(190cm,110kg,celav)ali opet kada dodje do musko zenskog kontakta ta moja fasada pada i ja se izgubim.E sad,naravno to je moj problem,ali jednostavno ne znam sta da radim.Bilo ih je pun o u mom zivotu,ali je doslo do stagnacije.Zato pomoc devojke cekam vas na starom mestu.Znaci ukapirao sam deo price,devojke privuce moja fasada i onda kada se otvorim momentalno gubim.Koja bi bila najbolja slika o meni?Zamislite tipa ogromnog celavog nabildovanog koji pise pesme cita knjige i onda cete shvatiti u cemu je moj problem,a mozda i pomoci mi da ga resim.Pozdrav svima :shock:

pa ako bi je uz recitovanje poezije malo propustio kroz sake mozda bi se onda duze zadrzala pored tebe i onda bi imao sansu da joj pokazes kakav si
a sad ozbiljno sve one traze malo po guzi i posto ja nebijem zene one odlaze i dalje mozda bi trebao da pocnem i ja da bijem zene? pa vec nekoliko su mi to zamerile i trazile a kad sam ja odbio pokusavale su da me postupcima navedu na to !i na kraju jedna mi i rekla " ee da si ti mene tukao na vreme sad bi ti dobra bila " da nepoverujes .... al ko zna mi gusari po krcmama nalecemo samo na ***** i alkoholicarke..... :roll:

Back