Kako prevaspitati muža?

Upravo to i hoću da kažem.

Kasno je posle 20 godina kukati moj muž neće ovo, moj muž neće ono, 'oću da ga prevaspitam. Ako si 20 godina donosila mužu čašu vode teško da ćeš posle toliko vremena moći da ga ,,vaspitaš" da on to počne sam da radi, a da ne govorim o nekim ,,komplikovanijim" radnjama, poput kuvanja kafe ili pravljenja salate. Ostaje ti samo ili da trpiš ili da se razvodiš. Trećeg nema.

:eek::eek: Smorila sam s citiranjem, znam...ovo sam morala... ( :zcepanje: )

Kod mene je to ovako bilo i ovakoce ostati.Kad sam je ozenio preveo preko praga samar da zna ko je gazda i dan danas isto kad god dodjem kuci zeni samar za svaki slucaj jer je uvek u medjuvremenu dok nism bio kuci nesto zgresil pa makar i misaono.

Sestro,kasno si se setila.Ajde probaj sebe da prevaspitas jer si ti ta koja pristaje na sve sta on trazi.Nije on glup pa da nezna sta tebi smeta,vec zna da si ti spremna da svasta radis za njega.Njega ces jedino tako moci da promenis,ako se i ti budes promenila.

:zper: sad cu i ja pa posle kako hocete...ne prevaspituje se ni zena ni muskarac vise, zavrsili smo to, valjda je doslo novo doba al kod mene vec odavno:whistling:

cim si rodjen i imas ruke i noge i dusu i zivot (ne bitno musko, zensko) onda moras da znas da treba da zivis, hranis se oblacis stvaras dom porodicu posao...

znaci da nema tu ni rob musko ni rob zensko...
ako si tu tog trenutka ti zasto da ne ucinis to...
ako je on tu tog trenutka zasto on da ne ucini to...
ne uvidjam razliku musko zensko za bilo koj posao...
ako ja znam sta mi treba zna i on...

eto to svako zna i sad kao ima mamine maze, nema ,kao sto nema ni od nje ni ona ne sme kad se uda da bude mamina maza...sad se stvara dom porodica odraste se i prihvati obaveza... i ne gleda se ko i koliko radi vec se gradi sreca i mir svog doma...

secam se razgovora za moj posao ranije... puna sala pozvali nas 10 i pocese pricu, ovo je posao sam za muskarce, jer je nocna smena nocni rad celu noc se radi i bla bla bla,
svi cute ja tad mlada tek zavrsila fakultet smuci mi se vise i puklo da puklo ustanem i pitam tog doticnog kolegu i ostale clanove koji su bili tu za prijem ( bile su tu i zene one cute, ovi muski na sav glas lome jezik)
ustanem ja i kazem ...ovako zena radja dete jel tako kazu da...
dete malo place i danju al i nocu kazu da....
e sad ko ce ustati i biti pored deteta tad zena il muskarac ko mu je vise poteban kazu zena....
pa dobro ljudi kako onda zena ne moze da radi nocu...tajac svi se ucutase...
posle 15god i vise kaze meni taj kolega eeeee svaka ti cast usta si nam zatvorila tad...
ja se nasmejem i kazem ma ne to je samo da shvatite ulogu zivog bica da svaki covek (bio musko i zensko) je sposoban za sve...
znaci i musko i zensko dobro rasudjuju svojim mozgom,
tek sad gledamo posle 15 i vise godina da nam sad to smeta a ranije nije....
ako se postavis sam i znas sta ti smeta lepo ljudski sednes i objasnis il on tebi il ti njemu...na pocetku al i nikad nije kasno ni posle a ne prevaspitam....to bas nije onda ni dom ni porodica i tu sloge nemaaaa a lepo se zna da" sloga kucu gradi"....
to je moje misljenje:super:

Back