mikole
Zainteresovan član
- Poruka
- 290
I posle 19.godina braka moj muz ne zna gde mu stoje kosulje,pantalone itd, ne moze da sam uzme casu vode ili slucajno da ponese peskir u kupatilo kad krene da se tusira

Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
I posle 19.godina braka moj muz ne zna gde mu stoje kosulje,pantalone itd, ne moze da sam uzme casu vode ili slucajno da ponese peskir u kupatilo kad krene da se tusira![]()
Sad si se setila?![]()
Ma pokusavam svih ovih godina, ali ne uspeva. Jednom prilikom moj muz ode da se tusira, naravno bez peskira,a ja smugnem iz stana. Kad sam se vratila a on drvlje i kamenje na mene. S godinama sve mi vise smeta, pa mi pade na pamet da muku podelim svama, i da malo izogovaramo muzeve.![]()
muskarci to rade onima koji im dopustaju takvo ponasanjeI posle 19.godina braka moj muz ne zna gde mu stoje kosulje,pantalone itd, ne moze da sam uzme casu vode ili slucajno da ponese peskir u kupatilo kad krene da se tusira![]()
I posle 19.godina braka moj muz ne zna gde mu stoje kosulje,pantalone itd, ne moze da sam uzme casu vode ili slucajno da ponese peskir u kupatilo kad krene da se tusira![]()
moj tata i nakon 28 godina, svaki put poslije tiusiranja zove mamu iz kupatila da mu nadje ves ...
i svaku vece trazi potkosulju jer je one ne vidi![]()
kljucna stvar koju moraju da shvate svi koji zele da promene onog drugog u vezi, da prvo oni moraju da se promene. znaci prvo ti moras da se promenis, pa ce i on mozda, a mozda i nece, a onda opet imas dve opcije:should i stay or should i go
nije da ne razumem kuknjavu zbog ovakvih i onakvih muzeva, potrebu da se zena izjada jer ne uspeva da resi problem ALI: 1.same ste ga birale, nije vam slucajno zapao bas takav muz 2. nije on sam u vezi, odnos cini dvoje, pronadjite svoj udeo u problemu. praveci krivca samo od njega nista ne postizete 3. nekad treba priznati sebi gresku u izboru, nemogucnost da zivite u takvom odnosu, cinjenicu da se on NIKADA nece promeniti i lepo se razici 4. nekim zenama je dovoljno da se iskukaju prijateljici/forumu/istomisljenicima i posle se olaksane vrate u frustraciju koju nazivaju zivotom i tako u krug, kuknjava, nastavak, kuknjava da se ispraznis, nastavak bez promene, kad dodje vreme opet kuknjava...