gost 389231
Iskusan
- Poruka
- 6.792
Znam brate, kad nam je stalo do zene mi muski postanemo pickasti, zatelebamo se i eto u paketu i ljubomore i posesivnosti.
Da sam ti bio muz isto bih se tako ponasao. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam brate, kad nam je stalo do zene mi muski postanemo pickasti, zatelebamo se i eto u paketu i ljubomore i posesivnosti.Da sam ti bio muz isto bih se tako ponasao.
![]()
Nece da ode.. To joj kažeš idi, ona neće..
Prijateljstvo mi je neodvojivo od ljubavne veze. Ali mislim da je patnja biti u vezi sa cimerom.to je jednako bezveze kao kad se muž pretvori u najboljeg druga..
Caka je upravo u tome da ne bi trebalo da bude snimanja komsije Pere kad se zena opredeli za brak i za jednog muskarca. Tako da po difoltu ne bi smela da se nadje u takvoj situaciji da ima neke skakljive tajne, ili samo razmisljanja, koje ne moze da podeli sa muzem.
Naravno da ne bi trebalo. Mogu se pojaviti simpatije i hemijska privlacnost prema drugome, cak i dok si u ljubavi sa partnerom. Ali, to nije razlog za razlaz. U koliko samo ljudi mogu da se zaljubim za zivota. Ako se vec opredelis za jednog, ostali su iz tabora iskusenja - priznaj partneru da ti se neko dopao, prevazidji to kako umes ili se raskantajte.
Prosto, osetis savrsen mir, medjutim, mnoge taj mir zvekne bumerangom u glavu i stvori strah da ga ne izgube,
pa je kod njih ljubav jedan veliki nemir u miru.
Prijateljstvo mi je neodvojivo od ljubavne veze. Ali mislim da je patnja biti u vezi sa cimerom.
Naravno da ne bi trebalo. Mogu se pojaviti simpatije i hemijska privlacnost prema drugome, cak i dok si u ljubavi sa partnerom. Ali, to nije razlog za razlaz. U koliko samo ljudi mogu da se zaljubim za zivota. Ako se vec opredelis za jednog, ostali su iz tabora iskusenja - priznaj partneru da ti se neko dopao, prevazidji to kako umes ili se raskantajte.
ili skapiraj na vreme da nisi monogamno biće i nemoj nikada da ulaziš u brak..