Kako prepoznati glupe ljude

Mecenaa

Ističe se
Poruka
2.395
Nesto guglam na tu temu i svakojake analize nadjem.
Ono sto je meni licno uvek bila odlika "priglupih"osoba je nesto ovako sto ja mislim
1.ne priznaju krivicu ili prebacuju na druge.
Mnogo takvih sam upoznao,urade neku budalastinu koja je u sustini glupost i prvo sto kazu"nisam ja onaj neki tamo je"a taj neki tamo nije tu i ne moze da se brani🙄
2.sve znaju i u sve se razumeju 😑,tako nesto kada cujem odmah mi se pali lampica da nije bas da zna sve .
3.sve lose sto im se desilo u zivotu neko drugi kriv.ovo je razlicito od stavke 1 u smislu da lose znaci nesto krupno sto se desilo ne sitnice.
Naletim na frojdovu analizu toga i stvarno uvek me sramota kada u mom prisustvu lupetaju takvi i ogovaraju druge.
Aj nisam ni ja nesto pametan ali ovo mi sve bezobrazno glupe osobe.
20250223_133719.jpg

Po Frojdu - nedostatak stida, luda samouverenost u sopstvenu ispravnost, posedovanje idola, ... I bezbrizan pogled na svet, sto manje mozga, manje briga.
Takve stvari i licno primecujem kod onih sto se "prave pametni"
Nemaju stida i srama uopste kada je u pitanju licna korist.neki put ocu u zemlju da propadnem kada pocnu da objasnjavaju"svoje".
Obicno ih iskuliram i samo se pravim da slusam ali ako je u grupi i misle da je samnom ziv me sram pojede
I alavi su mislim ,zadnji komad necega sto je na stolu uzimaju.

Mnogo takvih sam upoznao,urade neku budalastinu koja je u sustini glupost i prvo sto kazu"nisam ja onaj neki tamo je"a taj neki tamo nije tu i ne moze da se brani🙄
Staviše, ako umiješ dobro da prebaciš sopstvenu krivicu na nekog i da prođeš nekažnjeno, onda si vjerovatno vrlo inteligentan. Svi uspješni makijavelisti su natprosječno inteligentni.

За мене је глуп човек који је злонамеран и са предрасудама а који не жели да рационално размишља, притом кажем "не жели да размишља" а не "не може", ако ишта треба критиковати онда је то то. Остали који су рођени са нижом интелигенцијом или који су неинформисани не заслужују увредљиву реч "глуп", и то нису глупи људи него су то људи са слабијим способностима или неинформисани, и они заслужују подршку.

Ono sto je meni licno uvek bila odlika "priglupih"osoba je nesto ovako sto ja mislim
2.sve znaju i u sve se razumeju 😑,tako nesto kada cujem odmah mi se pali lampica da nije bas da zna sve .
3.sve lose sto im se desilo u zivotu neko drugi kriv.ovo je razlicito od stavke 1 u smislu da lose znaci nesto krupno sto se desilo ne sitnice.
Naletim na frojdovu analizu toga i stvarno uvek me sramota kada u mom prisustvu lupetaju takvi i ogovaraju druge.
Pogledajte prilog 1688669
Glupe ljude prepoznajem po tome sto uvek misle da su najpametniji i da su popili celu pamet sveta..
Poruka za takve osobe je : Bolje ne progovarati nego prozboriti i dokazati svima koliko su glupi..

Poslednja izmena od moderatora:
Pogledajte prilog 1688669
Bravo, upravo tako

Sad sam se setio apotekarke. 90% apotekarki ne mogu da shvate da je 1/2 mg = 0, 5 mg

I slovima: jedna polovina je jednako kao i nula zarez pet.

To nije ni glupost, to je neznanje osnovnih stvari. Generalno, današnje vreme sa namerom zaglupljuje, ne mogu da verujem da ljudi u 2025. misle da je Zemlja ravna, idiotizam.

Uništenje jednog naroda se može postići uništenjem obrazovanja. Dovesti do tačke da samo znaju za seks i više ništa, što se sprovodi pa evo i po internetu. Padamo sve niže, i sve smo gluplji.
Prvi korak je da za sebe ne mislim da sam mnogo pametniji. I čitam. Da se spasem. Glupost je opasna isto koliko i zla namera.

Glupe ljude prepoznajem po tome sto uvek misle da su najpametniji i da su popili celu pamet sveta , obicno govore bez argumenata i kada im skrenem paznju da stvari mozda i nisu takve kako ih odredjeni forumas vidi , nevezano za temu, on na to sve kaze da sam bot,klon,sendvicar,ili sta vec ... ima ih nemali broj na ovom forumu,
Poruka za takve osobe je : Bolje neprogovarati nego prozboriti i dokazati svima koliko su glupi..
Izvini, ali tema nije tvoje iskustvo na forumu ;) ovo je mali uzorak ljudi da bi mogao dati definiciju na osnovu nečijih postova.

E moj druže beogradski, Adolf je došao na vlast demokratskim izborima u Vajmar Nemaćkoj a onda je tu demokratiju i ukinuo. Nema drugih partija, nema izbora, nema kritike vodje i NSDAP . Nemački Jevreji bi bili najsretniji ljudi na svetu da su tad umesto AH imali AV ( jedno slovo a toliko znači) a ti da si živeo tamo, u to vreme , za 0,1% od ovoga što na forumu pišeš za Vućica bi tamo bio momentalno poslat u Dahau ili bi te direkt streljali, da ne gube vreme sa tobom.

Šta se ovde piše, kakve nebuloze, strašno.
Slažem se, ubuduće brišem sve postove u kojima se navode samo političke ličnosti i njihovi postupci kao objašnjenje teme. Hvala na razumevanju.

Back