Skroz sam zaboravila na ovu temu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskustvom.
![]()
![]()
PA NE BI STIGLA NAZAD POJEO BI JE ZBUNskini se gola i prođi glavnom ulicom svog sela i natrag jednom dnevno u sledećih ,mesec dana
A posle nikako ga negledaj u oči, jer če znati da ti nije jedini!Kad se krešeš nikako ne gledaj partnera u oči.
Prvih par godina.
Žmuri i ne oglašavaj se.
Kasnije će ići lakše, kad se bolje upoznate !
nikako, to je ona introvert/extrovert podela
kako ti se zalomi
možeš da naučiš da se prešaltaš na extroverta al će to da bude veštačko, kolko god da uvežbaš
ja pretpostavljam da je to posledica preuvelicavanja tudjih vrlina...mislis kako su svi zanimljivi i cool,al realno vecina su retardi,a ostalo je samo zamazivanje ociju,i onda kad shvatis da su vecina ljudi debili automatski ti se digne samopuzdanjeXDLOL
ne realno stidljivost je posledica nedostatka samopouzdanja jer mislis da ne ispunjavas odredjena ocekivanja...mozda je to problem prevelikih ocekivanja,tu imai straha,zelje za prihvatanjem od drustva,i svega...
a najbolje je baciti se u vatru i ne velicati druge)
![]()
e i moje misljenje vuce na to jer je samopouzdanje nesto sto ne pripisujes sebi kao sebi
isto je i sa sumnjom
imas situaciju kad verujes u sebe pa ispadne povoljno, drugu situaciju kad ne ispadne povoljno
isto je i sa sumnjom u sebe
ali
opet je sidljivost ipak osobina koja verujem moze i treba da se menja
ali ne moze da se promeni u jednom vremenskom trenutku za svagda i da si ti sad nesto sto nisi u sustini
nego isto kao za sve stvari u zivotu konstantan rad na sebi do kraja zivota