shushu
Iskusan
- Poruka
- 6.962
blah, ja raskide uglavnom ne podnosim loshe...samo mi je jedan teshko pao, al to ne sam raskid vec chinjenica da cu tog dechka vidjati svaki dan u shkoli...i trebalo mi je godinu dana. a onda sam shvatila da sam idiJot
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ekvatorijalna Afrika je daleko od nas...MinM_4Life:svako na svoj nacin, i vecina preboli.......
(ja jos mislim na majmuna, al ova razdaljina mnogo pomaze)
A sa kupatilom???Clyde_the_Glide:mene bi najvise pogodilo kad bih raskinuo sam sa sobom

kako sam samo mogo da zaboravim kuhinju, to mi je omiljena prostorijaNixxx:A sa kupatilom???![]()

Е ово сам хтео да искоментаришем још прошли пут кад си рекао... није ти добра та идеја о вољењу самог себеClyde_the_Glide:mene bi najvise pogodilo kad bih raskinuo sam sa sobom
Па не знам, али по мени свет је створен да функционише у пару или у тиму...Не видим сврху зашто би се сад одвајао и покушавао да будем апсолутно самосталан...Clyde_the_Glide:pa to ti je osnova svake ljubavi, mnogi ljudi bi zeleli da nesto zapocnu sa drugim, a nemaju osnovu......
ne samo sa ljubavlju nego sa mnogim drugim stvarima, uvek je osnova najvaznija, posle sve ostalo ide opushteno......
?:?vidi se, Dovla, da nisi nikad meditirao, salim se......Dovla:Па не знам, али по мени свет је створен да функционише у пару или у тиму...Не видим сврху зашто би се сад одвајао и покушавао да будем апсолутно самосталан...?:?

Silent Bob:Ekvatorijalna Afrika je daleko od nas...