Pajper
Poznat
- Poruka
- 9.902
pitaj aveta,on je strucnjak u tome!Nixxx:Kako neko za 8 dana može da nakupi 148 postova?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pitaj aveta,on je strucnjak u tome!Nixxx:Kako neko za 8 dana može da nakupi 148 postova?![]()

?:?MinM_4Life:jos jedno pitanje... podpitanje... zasto neki ljudi (necu sad da kazem muskarci ili zene) imaju takvu potrebu da se, kad raskinu, trpaju u zivot druge osobe za koju znaju da ih voli, i da joj/mu ne daju da preboli taj raskid? Da li vi to radite?

mislim i ja... i ne mogu da je razumem... i stalno joj govorim da ga ostavi na miru, dok je on sam ne pozove i predlozi druzenje. Znam kako se decko oseca jer je i meni to jednom radio moj bivsi... tad ni njega nisam mogla da shvatim, ne razumem ga ni sada... ali znam kako svaka poruka boli. A drugarica... MinM_4Life:jos jedno pitanje... poTpitanje... zasto neki ljudi (necu sad da kazem muskarci ili zene) imaju takvu potrebu da se, kad raskinu, trpaju u zivot druge osobe za koju znaju da ih voli, i da joj/mu ne daju da preboli taj raskid? Da li vi to radite?
MinM_4Life:haha... ne lupam nego imam nekoliko drugarica koje to rade... Primer. Drugarica je bila sa deckom koji se jako zaljubio u nju, al ona ipak nije osecala nista prema njemu, pa je raskinula. I decko joj je rekao da mu da vremena da je preboli... ali ona ga stalno zivka, salje poruke i svaki put pominje vezu... I kako on onda da je preboli? Ja joj kazem, aj pusti ga na miru dok ti se on prvi ne javi, onda ces znati da je spreman za druzenje, a ona ga opet cima... Cemu to? Da li vi to radite, i zasto? Ili da li ste nekad to uradili...jel sad jasnije?

MinM_4Life:Da vas cujem... Koji su po vama najefikasniji nacini da prebolite raskid? Da li se zatvorite u svoj mali svet na neko vreme, i kukate... Ili izadjete da se provede i zaboravite na sve...
uostalom... pisite...
pozzz
videcemo za koji dan.....MinM_4Life:Da vas cujem... Koji su po vama najefikasniji nacini da prebolite raskid? Da li se zatvorite u svoj mali svet na neko vreme, i kukate... Ili izadjete da se provede i zaboravite na sve...
uostalom... pisite...
pozzz

.....