Kako preboljevate raskid?

haha... ne lupam nego imam nekoliko drugarica koje to rade... Primer. Drugarica je bila sa deckom koji se jako zaljubio u nju, al ona ipak nije osecala nista prema njemu, pa je raskinula. I decko joj je rekao da mu da vremena da je preboli... ali ona ga stalno zivka, salje poruke i svaki put pominje vezu... I kako on onda da je preboli? Ja joj kazem, aj pusti ga na miru dok ti se on prvi ne javi, onda ces znati da je spreman za druzenje, a ona ga opet cima... Cemu to? Da li vi to radite, i zasto? Ili da li ste nekad to uradili...jel sad jasnije?

MinM_4Life:
jos jedno pitanje... podpitanje... zasto neki ljudi (necu sad da kazem muskarci ili zene) imaju takvu potrebu da se, kad raskinu, trpaju u zivot druge osobe za koju znaju da ih voli, i da joj/mu ne daju da preboli taj raskid? Da li vi to radite?

poTpitanje - glasovne promjene,,,,
ne ako me voli,pretpostavlja se onda da sam ja njega ostavila....
a ukoliko on mene ostavi,onda mu se trpam u zivot jer po svaku cijenu ocu da ga vratim jer mi je stalo do njega i sto sam na sve spremna kad nesto zelim....:shock:

Stani, stani, čekaj. Ta tvoja debilna 'garica njega cima namerno, da ga je*e u zdrav (hm) mozak? A taj lik se ono loži(o) na nju i sada mu ona namerno ne da da ga preboli i je*e ga namerno? Kontam da ti je drugarici potrebna hitna (čitaj HITNA) medicinska (psihijatrijska) pomoć. E sad šta ja mislim? Ja mislim da ti je drugarica narcisistička, sadistička kučka!

:lol::lol: mislim i ja... i ne mogu da je razumem... i stalno joj govorim da ga ostavi na miru, dok je on sam ne pozove i predlozi druzenje. Znam kako se decko oseca jer je i meni to jednom radio moj bivsi... tad ni njega nisam mogla da shvatim, ne razumem ga ni sada... ali znam kako svaka poruka boli. A drugarica... :roll:

MinM_4Life:
jos jedno pitanje... poTpitanje... zasto neki ljudi (necu sad da kazem muskarci ili zene) imaju takvu potrebu da se, kad raskinu, trpaju u zivot druge osobe za koju znaju da ih voli, i da joj/mu ne daju da preboli taj raskid? Da li vi to radite?
MinM_4Life:
haha... ne lupam nego imam nekoliko drugarica koje to rade... Primer. Drugarica je bila sa deckom koji se jako zaljubio u nju, al ona ipak nije osecala nista prema njemu, pa je raskinula. I decko joj je rekao da mu da vremena da je preboli... ali ona ga stalno zivka, salje poruke i svaki put pominje vezu... I kako on onda da je preboli? Ja joj kazem, aj pusti ga na miru dok ti se on prvi ne javi, onda ces znati da je spreman za druzenje, a ona ga opet cima... Cemu to? Da li vi to radite, i zasto? Ili da li ste nekad to uradili...jel sad jasnije?

Al' je ovo tipicno za teenoveeee... narocito zenski deo :lol:
Ne znaju ljudi sta hoce, sta traze... nisu sigurni ni u svoja osecanja... tripuju se da ne vole, beze od takvog jakog vezivanja, jer bi jos da zive slobodno, rade sta hoce itd... Onda mora da dodje do koflikta sa samim sobom :lol:
Simple thing (:

Druga bi prica bila da je neko stariji u pitanju ;)

I kakva, bre, poTpitanja, bre... jeste normalni, kakve glasovne promene, gde vam je feeling za srpski tongue :roll:

raskinula devojka sa mnom sad će tri meseca... sinoć sam je sanjao...kao videli se slučajno na ulici, a ona sa dečkom...ja sve cool podnosim, ne dam se ja...odjednom, nas dvoje otišli da popričamo nasamo...ona mi sve kaže kao što mi je poslednji put rekla...ja se izbedačio kad sam ustao...jbt, ustao sam u 8 sati zbog toga...kao da sam imao noćnu moru..

Back