Kako preboleti smrt drage osobe?

То што не жели да прича о оцу ок је. На свој начин пролази кроз губитак.
И ти мораш окренути страницу, живот никога не чека.
Не смеш живети у прошлом. Њега више нема и то прихвати као неминовност. Пре или касније то нас све чека. У 99% случајева, жене лакше пролазе кроз губитак супружника од мушкараца.
Знам доста мушкараца који не умеју да се извуку. Не умеју ништа сами. Мој отац је био такав. Мајка умрла а он ништа не зна. Мајка све држала под контролом. Нисам могао да поверујем. Отац није саставио две године после мајке. Није био болестан, једноставно није желео да живи и угасио се као свећа.
Имаш ћерку, млада је требаћеш јој још пуно и зато главу горе и напред.
Колико могу да видим ти си такође још млада. Можда ћеш још некога упознати?
Запамти стару изреку: "Никада не реци никада!"
Znam da sam potrebna ćerki i zbog nje se trudim da nastavim sa životom i obavezama. Izgubile smo osobu koja nas je razmazila i držala sve pod kontrolom. Iz blagostanja smo uleletele "virove"...trudimo se obe, ja dajem sve od sebe da joj budem podrška. Mladost je relativna a ja se ne osećam previše staro a pogotovo ne mlado (gazim pedesete)...kako se ti boriš?

Znam da sam potrebna ćerki i zbog nje se trudim da nastavim sa životom i obavezama. Izgubile smo osobu koja nas je razmazila i držala sve pod kontrolom. Iz blagostanja smo uleletele "virove"...trudimo se obe, ja dajem sve od sebe da joj budem podrška. Mladost je relativna a ja se ne osećam previše staro a pogotovo ne mlado (gazim pedesete)...kako se ti boriš?
Мој приступ животу је такав да се превише не оптерећујем оним што не могу изменити а оно што могу брзо мењам.
Жене превише размишљају срцем и то вам много тога не дозвољава.
Старац Тадеј је говорио: "Какве су нам мисли такав нам је живот"
Зато дај позитивне мисли, почни да се крећеш дружиш и живот ће ти добити нови смисао.

Back