Markoni11
Poznat
- Poruka
- 8.441
Kako se nositi sa gubitkom voljene osobe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zivi se,ali to vise nije isti zivot.ne moze da se preboli ali se vremenom shvati i prihvati gubitak i sa tim se zivi
Као и други. Време чини своје.
Imas za nekog da zivis pa se i okupiraj drugim mislima,nekim hobijem,nema u ovakvom svetu dugorocnih planova,zivis za trenutak i izbegavaj stres,vidis da nista nije vredno kad nekog izgubisIzgubila sam supruga pre nešto više od tri meseca i imam osećaj da sam sama na svetu. Suprug mi je bio jedini prijatelj, divio mi se a ja sam njega obožavala. Utehe nema, trudim se da svaki dan budem sposobna da prebrodim i rešim sve probleme koji me zadese. Mi smo bili tročlana porodica sad smo dvočlana bez podrške šire porodice.
"Nema dugoročnih planova" zaista, pogotovo kada smrt dođe bez najave a planovi su ostali da vise u vazduhu. Ostala sam da živim sama i pokušavam da nastavim suprugove poslove njemu u čast mada je suviše teško i bolno...kada je suprug iznenada preminuo bila sam u šoku a kada je anestezija šoka prestala preplavila me je neizreciva tuga...Imas za nekog da zivis pa se i okupiraj drugim mislima,nekim hobijem,nema u ovakvom svetu dugorocnih planova,zivis za trenutak i izbegavaj stres,vidis da nista nije vredno kad nekog izgubis
Опрости али имаш ли деце?"Nema dugoročnih planova" zaista, pogotovo kada smrt dođe bez najave a planovi su ostali da vise u vazduhu. Ostala sam da živim sama i pokušavam da nastavim suprugove poslove njemu u čast mada je suviše teško i bolno...kada je suprug iznenada preminuo bila sam u šoku a kada je anestezija šoka prestala preplavila me je neizreciva tuga...
Imam odraslu ćerku koja živi sama u drugom gradu. Bila je jako je vezana za oca i ne želi da priča o gubitku, osim što kaže da joj je teško jer joj otac neće biti prisutan na najvažnijim događajima u životu koji je čekaju, (diplomski, udaja, rođenje dece).Опрости али имаш ли деце?
То што не жели да прича о оцу ок је. На свој начин пролази кроз губитак.Imam odraslu ćerku koja živi sama u drugom gradu. Bila je jako je vezana za oca i ne želi da priča o gubitku, osim što kaže da joj je teško jer joj otac neće biti prisutan na najvažnijim događajima u životu koji je čekaju, (diplomski, udaja, rođenje dece).