Jasno je da nemam sta da trazim na tom polju. Ali uhvati me zaljubljivost ponekad i sve sto mogu je samo da malo mastam i da mi bude lose sto ni delic od toga nikad nece biti u stvarnosti. Kao da sam u zatvoru, tako nekako. Usao sam u cetvrtu deceniju zivota i dalje sam nevin, samo sto mi vise ne bi ni znacilo da to imam jednom i posle nikad vise. Previse sam razocaran i ne zelim ozbiljnu vezu ni sa kim, ali ne znam ni ja tacno sta bih zeleo, ono, ne zelim da tek sad nesto pocinjem dok su se drugi iziveli, egzistencija me isto zeza zbog koje ne zelim ni sa kim ozbiljno da se vezujem i zbog nje mi nije ni do cega. Prosle godine zamalo da udjem u vezu ali je nezadovoljstvo svojim poslom i egzistencijom unistilo tu potencijalnu vezu, radio sam losiji posao i osecao sam se kao nize bice. U mojim godinama se ima previse ocekivanja od mene, zakasnio sam na to da se izivim, sad mi je glavna tema borba za egzistenciju od koje se osecam bedno. Neko vreme sam uspevao da se skroz manem potrebe za ljubavlju i ziveo sam samo za to da budem na internetu, da lezim u krevetu i da zivim u svom svetu, sve do danas kad me je opet nesto uhvatilo. Da li je ljubav uopste racionalna potreba? Cime uspesno zameniti sve to a da mnogo godina kasnije ne dodje do kajanja sto si tako ziveo? Spavanje, internet, zivljenje u svom svetu, mozda je to pravo resenje, ali kako to raditi uspesno a da ti uopste nikad nista takvo ne fali?