Kako postupiti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za upINtheSKY :)
Salim se.
I dalje mi je u glavi taj dzabalebaros sto je napao Kocu, jajarcina jedna, samo bi se tukla. Pu.

Ma ima svakavih budala.....ovde su bile pre par meseci demonstracije zbog izabranog novog predednika...po nekim ulicama je bio haos...uzas....slucajno sam se nasla sa drugaricama ...na svu srecu moj decko nas je pokupio sa nekim drustvom...pa nije bilo nicega,inace napadaju iz cista mira...tek onako da pokazu "svoju snagu"....to treba sve iza resetaka i ne zaliti za takvim budalama

Uvek sam za to da se treba braniti:roll:
Mada,ja bih se u toj situaciji povukla.
Kada sam bila mala u mom kraju je bila banda devojcica koja je zelela da maltretira drugu decu:roll:
ja se nisam mnogo druzila sa drustvom iz kraja...sem sa jednim deckom sa kojim sam pravila kucice kerovima na stadionu:lol:
I mene su htele da tuku...ali nisu smele....jer je isao copor za mnom.....:per:
Toliko o hrabroj bandi:per:

Uvek sam za to da se treba braniti:roll:
Mada,ja bih se u toj situaciji povukla.
Kada sam bila mala u mom kraju je bila banda devojcica koja je zelela da maltretira drugu decu:roll:
ja se nisam mnogo druzila sa drustvom iz kraja...sem sa jednim deckom sa kojim sam pravila kucice kerovima na stadionu:lol:
I mene su htele da tuku...ali nisu smele....jer je isao copor za mnom.....:per:
Toliko o hrabroj bandi:per:
Naravno.
Ooou Relax...ja cu da te branim:brus:

Je li pada kisa u Bostonu:think:

Aha, i ja isti tako bio u Dubaiu i napadne me Kju Kluks klan (ne znam majke mi sta ce oni tamo:eek:) valjda videli kako sam pocrneo:think: nemam pojma.....elem...oteli mi kajlu,kufer pun zlatnih poluga.....kljuceve od mecke.....i zapalili u nepoznatom pravcu:eek:...od tad se vise nikad ne setam bez pratnje svojih gorilaz.....i sto je najgore od svega nisam uspeo da zapisem broj tablica....pih!:confused:.....probao sam da ih povijam ali....
Ne treba se curciti....jer u curcu su kratke noge...tz tz i tz

E u pi*ku materinu,kod mene u Dubaiu ceo dan roka.... a evo nisam se ni probudio...ccc

Komso, dodji onda kod mene na kafu! Evo, doveo sam neke rave, a ima i kave...rave su vec pocele da se skidaju, zato pozuri...:ok:

P.S. Nemoj reci mojoj zeni ako je kod tvoje.:D

Ne,zasto bi padala?Mozda pada u drugom delu grada,koliko vidim kod mene je suncano
Ma kakav Boston, kakav Dubai, da vidite sta je vreme na Bora Bora, uff, divno suncano, inace trenutno se eto izlezavam na nekoj plazi i drzim lap-top u ruci, stavila raybanke, cekam verenika da mi donese jedan veliki frape i da zajedno ispijemo, uff kakvo more...^^
Inace, i kuci kod mene, u Moskvi isto kaze vremenska prognoza suncano...
(Ne smem vise da pustam masti na volju, uh)

Nego, Barbara, da nisi mozda Barbara Mori licno? Il' ste neke sestre i zajedno svakodnevno sopingujete po Bostonu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back