Skyline
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oho oho! pala prozivkako ce prvi
![]()
Oho oho! pala prozivkako ce prvi
![]()
Haha, e ovo je bilo nisko.![]()
Za upINtheSKY
Salim se.
I dalje mi je u glavi taj dzabalebaros sto je napao Kocu, jajarcina jedna, samo bi se tukla. Pu.
Ooou Relax...ja cu da te branim![]()
Naravno.Uvek sam za to da se treba braniti
Mada,ja bih se u toj situaciji povukla.
Kada sam bila mala u mom kraju je bila banda devojcica koja je zelela da maltretira drugu decu
ja se nisam mnogo druzila sa drustvom iz kraja...sem sa jednim deckom sa kojim sam pravila kucice kerovima na stadionu
I mene su htele da tuku...ali nisu smele....jer je isao copor za mnom.....
Toliko o hrabroj bandi![]()
Ooou Relax...ja cu da te branim![]()
Naravno.
Je li pada kisa u Bostonu![]()
Ne,zasto bi padala?Mozda pada u drugom delu grada,koliko vidim kod mene je suncano
Ne,zasto bi padala?Mozda pada u drugom delu grada,koliko vidim kod mene je suncano
E u pi*ku materinu,kod mene u Dubaiu ceo dan roka.... a evo nisam se ni probudio...ccc
Aha, i ja isti tako bio u Dubaiu i napadne me Kju Kluks klan (ne znam majke mi sta ce oni tamo) valjda videli kako sam pocrneo
nemam pojma.....elem...oteli mi kajlu,kufer pun zlatnih poluga.....kljuceve od mecke.....i zapalili u nepoznatom pravcu
...od tad se vise nikad ne setam bez pratnje svojih gorilaz.....i sto je najgore od svega nisam uspeo da zapisem broj tablica....pih!
.....probao sam da ih povijam ali....
Ne treba se curciti....jer u curcu su kratke noge...tz tz i tz
E u pi*ku materinu,kod mene u Dubaiu ceo dan roka.... a evo nisam se ni probudio...ccc
Ma kakav Boston, kakav Dubai, da vidite sta je vreme na Bora Bora, uff, divno suncano, inace trenutno se eto izlezavam na nekoj plazi i drzim lap-top u ruci, stavila raybanke, cekam verenika da mi donese jedan veliki frape i da zajedno ispijemo, uff kakvo more...^^Ne,zasto bi padala?Mozda pada u drugom delu grada,koliko vidim kod mene je suncano