- Poruka
- 13.394
Ok. Od malena volim da pisem, mozda je preambiciozno to sa moje strane sto cu reci ali moram reci da sam toliko dobar da kada sam jednom napisao pismeni sastav iz srpskog, da mi je toliko bio dobar rad da nisam nastavnicu srpskog jezika mogao da ubedim da nisam prepisao te mi je dala jedinicu veliku ko kuca u uveri da jesam.
Ok, imam dara za pisanje to sam vec rekao.
Ali sta ja sa tim darom za pisanje mogu da uradim? i kako da postanem priznat pisac?
Doduse u Srbiji ljudi zaboravljaju da citaju ali ja gledam sire, mozda samo tako da se proslavim da za mene bar u knjizevnosti bar bar ceo svet zna :-).
Ok, sta mi je ciniti,
da objavljujem u raznoraznim konkursima moja dela? ili kako se to uopste postaje pisac?
Pisac koji pise da objavi knjigu?
Ne znam koji zanr ce da spada ta knjiga ali mogao bih da pisem beletristiku, ali i ozbiljnije knjige poput vise od beletristike, da se proslavim poput rusa...
Ali rodio sam se nekoliko vekova kasnije od puskina dostojevskog i ostalih velikana tako da ne mogu.
Da li je moguce u vise zemalja tj drzava objaviti knjigu?
I koliko to sve kosta?
Sta mi je raditi ne znam .
Ok, imam dara za pisanje to sam vec rekao.
Ali sta ja sa tim darom za pisanje mogu da uradim? i kako da postanem priznat pisac?
Doduse u Srbiji ljudi zaboravljaju da citaju ali ja gledam sire, mozda samo tako da se proslavim da za mene bar u knjizevnosti bar bar ceo svet zna :-).
Ok, sta mi je ciniti,
da objavljujem u raznoraznim konkursima moja dela? ili kako se to uopste postaje pisac?
Pisac koji pise da objavi knjigu?
Ne znam koji zanr ce da spada ta knjiga ali mogao bih da pisem beletristiku, ali i ozbiljnije knjige poput vise od beletristike, da se proslavim poput rusa...
Ali rodio sam se nekoliko vekova kasnije od puskina dostojevskog i ostalih velikana tako da ne mogu.
Da li je moguce u vise zemalja tj drzava objaviti knjigu?
I koliko to sve kosta?
Sta mi je raditi ne znam .