Moras da znas malo HTML
bar nacin kako se to radi , jer sve ove stranice imaju nešto napisano iza onog što vidiš .
Za početak koristi
http://home.drenik.net/znnet/mws/index.htm
jedno 2 dana ...ponovi sa prostim stvarima da napišeš samo tekstove u tu novu stranicu ...prvu koju napraviš , pa onda predji na programe koji olakšavaju pisanje tih komandi ..kada ih savladaš bar delom ( odnosno da znaš šta koja radi ) .
Program koji ja koristim za stranice je AceHTML 5 Pro i on mi automatski prikazuje sta kucam , gde , gde sliku da stavim .
Ne moram baš sve rukom da kucam ( mislim na komande u html ) . On ih umetne kada zacrnim tekst , link , sliku , i odmah se to vidi .
Nakon toga to snimis kao index.html (početna strana mora tako da se zove , ostale ne ...mora mala slova a razmaci ne mogu (moja_prva_strana)) pronadjes pesplatni sevis gde ćeš prebaciti taj index.html . Obrišeš njihov index.html , a ubaciš svoj koristeći upload preko njih , a kasnije koristiš FTP program (isto radi ali brze je sva tvog kompjutera )
To je najminimalnije što sam ti objasnio ,(ubrzan kurs ). Ali to je malo da se sve objasni evo slike za html program
Pisi na adresu kada trebas neku pomoć