bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
Uvek mi je taj drugar bio malko "bolestan" . Iamo je razvijenu imaginaciju puno i smisao za humor. On sve detalje zapazi i onda od njih ume da napravi ili bolestinu ili nesto presmesno......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zezala sam se za Biomed, jer im je za razliku od Božen, bar ona cura zgodna.Ма какав Биомед, ништа у животу није лако па ни "ко човек ући у аутобус"
За сир се слажем..
Uvek mi je taj drugar bio malko "bolestan" . Iamo je razvijenu imaginaciju puno i smisao za humor. On sve detalje zapazi i onda od njih ume da napravi ili bolestinu ili nesto presmesno......
... podseti me opisom na Prljavog inspektora Blažu. Samo što ovaj uglavnom smišlja boleštinu.
Jednom, još u osnovnoj, imali smo predavanje o štetnosti cigareta. Priča čovek, pominje sve najgore boleštine i onda, pred sam kraj, izvadi kutiju iz
džepa i zapali cigaru...(u ono vreme nije bilo zabranjeno na javnom mestu). Mi se počeli smejati,a on kaže:eto, ovo što sam rekao je naučno dokazano, ali
ja prvi imam problem s tim,, Da ne pominjem da sam se samoj sebi u toku predavanja zaklinjala da nikad neću u životu zapaliti cigaru,ali kad je to učinio,
sve pade u vodu. Garant su mnogi od nas u tom trenutku i nesvesno doneli odluku da probaju cigarete.
Onda neki od klinaca, koji su već krišom pušili, izvadiše svoje kutije i zapališe, ... Eto šta ti je vizuelni doživljaj!
Zamisli ode muskarac kod lekara jer mu opada kosa i padne se kod celavog doktora ! A doktor mu kaze - slusajte nasi lekovi su manje vise neupotrebljivi, ali znam ja jednu kompaniju , lek kosta 200e, e to je dobro , od toga Vam kosa nece vise opadati![]()
Nije to nista, ja sam pre par meseci na pdf "Zdravlje" opisao susret sa oftalmologom koja radi laserske operacije uklanjanja dioptrije i koja nosi naocare
http://forum.krstarica.com/showthread.php/368878-Lasersko-skidanje-dioptrije?p=20197492&viewfull=1#post20197492
Pa cekaj, ne kontam, Je l njega platila duvanska industrija iz Nisa da dodje i da reklamira cigare hahahahahah
Можда из фазона, данас су модерне наочаре поготово оне велике![]()