Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pitaš.Kako pitati ili saopštiti devojci da želiš da budete zajedno?
Za postavljaca teme, sta god da pitas nemoj da koristis rec event, od toga se susi *****.Ne pitaš.
Zoveš na kafu, neki event... kažeš lepa si... posle malo pokušaš da je pipaš.. ruke ramena... oceniš situaciju.. poljubiš... ako prođe prođe.
Imaj na umu da čim je pristala na kafu, već imaš prolaz 20%![]()
Neće pa Bog pitao sam, sve pokušavao i ostalo sve na flertu samo. Probao sam i da je batalim ali neće da me pusti.Ne pitaš.
Zoveš na kafu, neki event... kažeš lepa si... posle malo pokušaš da je pipaš.. ruke ramena... oceniš situaciju.. poljubiš... ako prođe prođe.
Imaj na umu da čim je pristala na kafu, već imaš prolaz 20%![]()
juce malo divanio sa appleovom siri i spomenuo event za nas dvoje u zaebanciji a ona mi izbacila mesta za taj event u bgZa postavljaca teme, sta god da pitas nemoj da koristis rec event, od toga se susi *****.
Što ne napišeš jednostavno događajjuce malo divanio sa appleovom siri i spomenuo event za nas dvoje u zaebanciji a ona mi izbacila mesta za taj event u bg![]()
nemam logove al razgovor je bio ko sa chat gpt kog sam opisivao na politickim kvadratima de ai nije znala di jeŠto ne napišeš jednostavno događaj
I tad sam mislila kao i sad. Partija za noć?
Ma, jok! Pravo pitanje bi bilo: "Da li bi mogla da budeš moja žena?"Jok, ne bih-lep, zgodan, stasit... nema lošu istoriju... majka me gurnula u sobu pokojnog svog sina u kojoj niko ne spava nikad...
I on me pita čudno pitanje, a nisam mu nikad ni poljubac dala!
Ja da budem nekom avantura?
Pa, izvinite, avantura mi je Da preživim ŠUME svog kraja, a ne da mi se ne zna u kom krevetu spavam. Ćao...
Onda te rospija zaebava. Batali je malo jače (blok na telefonu i društvenim mrežama). Kreni dalje.Neće pa Bog pitao sam, sve pokušavao i ostalo sve na flertu samo. Probao sam i da je batalim ali neće da me pusti.
I još popapaš kondilome ili neku infekciju da se posle češeš.Ja da ti budem avantura......za jednu noc ?........ izvini devojko, al moram ti na ponudu odgovoriti sa NE.
Hteo si mžd da kažeš sami ali ne i usamljeni. Pored prijatelja se teško može biti usamljen.Никако. Ми који то не знамо ћемо умрети усамљени.
Lepa si? Pa ja bih se ispovraćala na to. Kliše. Ne prolazi to više.Za postavljaca teme, sta god da pitas nemoj da koristis rec event, od toga se susi *****.
Ma kao ciganin.Lepa si? Pa ja bih se ispovraćala na to. Kliše. Ne prolazi to više.