svorkapa
Zainteresovan član
- Poruka
- 228
Kako pitati ili saopštiti devojci da želiš da budete zajedno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne očekujem baš negativan odgovor ali sa druge strane bolje i to nego neizvesnost"Hajde da budemo zajedno."
Budalice, čovek kog obilazim uskoro mi je rekao kad sam dala otkaz pod zvezdanim nebom:
"Da li bi bila sa mnom?"
"Ne."
"JBG., OK... "
Pusti joj refren pesme Pussy.Kako pitati ili saopštiti devojci da želiš da budete zajedno?
I tad sam mislila kao i sad. Partija za noć?Pa ne očekujem baš negativan odgovor ali sa druge strane bolje i to nego neizvesnost
Pa što si ga obilazila uopšte?"Hajde da budemo zajedno."
Budalice, čovek kog obilazim uskoro mi je rekao kad sam dala otkaz pod zvezdanim nebom:
"Da li bi bila sa mnom?"
"Ne."
"JBG., OK... "
jezikomKako pitati ili saopštiti devojci da želiš da budete zajedno?
Upravo tako.Kako pitati ili saopštiti devojci da želiš da budete zajedno?
Otvoreno se pita samo neka koja je sigurna u sebe, inače će na plašljivo pitanje odgovor neke neiskusne uvek biti “ne”, za tu napredniju fazu treba steći socijalnu veštinu koja se stiče vežbom.Ne pita se.
Postoji predigra.
Nakon nje je jasno da li će dvoje biti zajedno ili neće.
I analiza krvi da je čist i zdrav.Bolje u pisanoj formi, overeno kod notara.![]()
ne moze odma na rucak ili veceru ... prvo u kafic ... rucak ili vecera posle nekoliko nedelja poznavanja...za ostalo se slazemAko te interesuje neka devojka pozoves je na rucak ili veceru.
Saaamo da mu kažem da je konj, BIO, pre 15 godina, a majci da poljubim ruku i jedem smokve sa njom ceo dan, samo neka je živa.Pa što si ga obilazila uopšte?