Cvetna
Poznat
- Poruka
- 9.335
Mislim da je prava i autentična emocija i celokupan doživljaj osvrta na proživljeno zajedničko vreme (da ne kažem život) jednog para onda kada ga oni zaista i prožive.Hahaha mudrica))
Hm... pa ne znam onda el to znaci da ti mislis da emocije tesko mogu dobaciti te neke godine i preziveti svakakve dogadjaje il sam pogresno skapirala
Zamišljanje jeste lepo i zaljubljenosti su sklone zamišljanjima i maštarenjima, ali u kontekstu ove teme, odnosno poimanja celokupne buduće sadržine, zajedništva koje tek predstoji, intime koja će se tek izgraditi i nadograditi u zajedničkom životu, sa svim svojim padovima, udaljavanjima i ponovnim spajanjima, kako to već ide u životu, zamišljanje i ekranizovanje svega toga mi deluje.. onako, patetično fejk.
- - - - - - - - - -
Ovo je tvoj najlepši i najromantičniji postPošto ipak neću otvoriti temu ''Šta ste videli danas'', da ne bih razočarao svoje brojne fanove (sve vas volim, pošaljite nekad i neku uplatu), reći ću ovde šta sam video.
Video sam u parku starijeg gospodina kako čita novine na klupi, dok pored njega starija gospođa štrika nešto crvenkasto; svako u svom poslu.
Petnaestak minuta kasnije, dotični su se šetali parkom, držeći se za ruke.
Imaju preko 150 godina, zbirno.