kako ovaj video deluje na vas?

Hahaha mudrica :)))

Hm... pa ne znam onda el to znaci da ti mislis da emocije tesko mogu dobaciti te neke godine i preziveti svakakve dogadjaje il sam pogresno skapirala
Mislim da je prava i autentična emocija i celokupan doživljaj osvrta na proživljeno zajedničko vreme (da ne kažem život) jednog para onda kada ga oni zaista i prožive.
Zamišljanje jeste lepo i zaljubljenosti su sklone zamišljanjima i maštarenjima, ali u kontekstu ove teme, odnosno poimanja celokupne buduće sadržine, zajedništva koje tek predstoji, intime koja će se tek izgraditi i nadograditi u zajedničkom životu, sa svim svojim padovima, udaljavanjima i ponovnim spajanjima, kako to već ide u životu, zamišljanje i ekranizovanje svega toga mi deluje.. onako, patetično fejk.

- - - - - - - - - -

Pošto ipak neću otvoriti temu ''Šta ste videli danas'', da ne bih razočarao svoje brojne fanove (sve vas volim, pošaljite nekad i neku uplatu), reći ću ovde šta sam video.

Video sam u parku starijeg gospodina kako čita novine na klupi, dok pored njega starija gospođa štrika nešto crvenkasto; svako u svom poslu.
Petnaestak minuta kasnije, dotični su se šetali parkom, držeći se za ruke.
Imaju preko 150 godina, zbirno.
Ovo je tvoj najlepši i najromantičniji post :)

Mislim da je prava i autentična emocija i celokupan doživljaj osvrta na proživljeno zajedničko vreme (da ne kažem život) jednog para onda kada ga oni zaista i prožive.
Zamišljanje jeste lepo i zaljubljenosti su sklone zamišljanjima i maštarenjima, ali u kontekstu ove teme, odnosno poimanja celokupne buduće sadržine, zajedništva koje tek predstoji, intime koja će se tek izgraditi i nadograditi u zajedničkom životu, sa svim svojim padovima, udaljavanjima i ponovnim spajanjima, kako to već ide u životu, zamišljanje i ekranizovanje svega toga mi deluje.. onako, patetično fejk.

Niko ne spori ovaj prvi deo, slazem se naravno al sa ovim drugim delom i ne mogu bas isuvise mi nekako negativno deluje msm ne radi se o dva stranca (tada bi taj zakljucak bio ok) vec o ljudima koji su u vezi i planiraju vencanje (dal rece zena mesec dana od ovog snimka il tako nesto zaboravih).

Realno na tom kraju moze biti i ovako i onako (ne bi u to ulazila) al da je pateticna prica nije bas je kjut i pozitivna

Ma oni samo projektuju sa sadasnje pozicije.
A za mesec dana mogu da se razvedu ...
I kad kazu jedno drugome da su bas lepi tako matori i to mi je laz.

Da joj je njen muz privlacan kao mator covek ne bi bila sa njim vec sa njegovim tatom.

Sve naopako :aha:

samo jos da shvatis da ona u tom nasminkanom matorcu vidi onoga koga voli tj. svog muza ne bi tako lupila

Ma oni samo projektuju sa sadasnje pozicije.
A za mesec dana mogu da se razvedu ...
I kad kazu jedno drugome da su bas lepi tako matori i to mi je laz.

Da joj je njen muz privlacan kao mator covek ne bi bila sa njim vec sa njegovim tatom.

Sve naopako :aha:
Zaboravljaš da je i ona u tom trenutku matora .Imaj u vidu da će se i onaj tvoj kurodokoljenko
poprilično ofucati za dvadesetak godinica . Ne tvrdim da ćeš ga zamijeniti sa nekim svježim
tridesetogodišnjakom mada bi moglo svasta da mu se desi ako ne budeš drugačije razmišljala .

samo jos da shvatis da ona u tom nasminkanom matorcu vidi onoga koga voli tj. svog muza ne bi tako lupila

Ma nije valjda :eek: bas sam se iznenadila :lol:

- - - - - - - - - -

Zaboravljaš da je i ona u tom trenutku matora .Imaj u vidu da će se i onaj tvoj kurodokoljenko
poprilično ofucati za dvadesetak godinica . Ne tvrdim da ćeš ga zamijeniti sa nekim svježim
tridesetogodišnjakom mada bi moglo svasta da mu se desi ako ne budeš drugačije razmišljala .
Ne ja ne zaboravljam.
Zaboravljas da ona NIJE matora. Samo je nasminkana. I ne moze da zna kako ce se osecati za 50 godina. Zato emocije i jesu lazne. Jer ona samo projektuje ono sto bi volela da oseca.

ovaj snimak prikazuje zaruceni par kojima ce sminkeri izmeniti lice,tako da ovi vide kako ce izgledati sa 50 i vise godina...
:heart:
jel vas snimak tera na osmeh,ili ste ravnodusni..da li na vas ovako neke emocije i odnosi uticu da pozelite nesto vise u zivotu,analizirate svoje prirorite ili je ovo nepotrebno potrosnih 6 minuta vaseg zivota?
meni je priznajem na momente doslo da seckam luk:mrgreen:

jeste pronasli ono bitno u zivotu?:)
Ovo je veoma glupo potroseno vreme, mislim dok sam ovo gledala
U braku sam cetvrt veka skoro, tj na pola puta od pola veka, tako da ne znam koliko i kako cemo se izmeniti za narednih 25 godina, ako ih daj Boze docekamo, ali imam iskustvo gledanja fotografija od pre 25 godina i vidim da nema nikakve razlike. To smo i dalje mi, samo jos blizi nego tada, sa manje bora i lepsi. Vazno? Ne.

Dodatno je glupo to sto se pravi prognoza koju je zapravo nemoguce napraviti.

Simulacija starenja ne može da uspe samo uz pomoć šminke, jer ljudi ne stare samo spolja.
Izem ti simulaciju u kojoj mladi ljudi - posmatrajući uzajamne fizičke promene - dišu, kreću se, opažaju, razmišljaju ... kao MLADI ljudi.

Pa kažem, prvenstveno vidim njihove reakcije na montirane fizičke promene, pa tako simulacija uz šminkeraj u ovom kontekstu može da mi ostavi samo površan utisak.
Slažem se.
Iz tog razloga ja nisam ni pogledala video. Kada je u pitanju starost, osvrt na mladost iz ugla starosti i evaluacija ljubavnog odnosa od mladosti ka starosti, na ta pitanja mogu relevantno da odgovore samo stari koji su to sve i proživeli - pa bi mi sa te tačke gledišta bilo interesantno da pogledam video ili čujem priču nekog starog para.

Šta tamo neki mlad zaljubljen par misli o svemu tome iz svoje perspektive me ne ne interesuje previše, jer može samo da nagađa iz ugla mladosti.

Back