gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
kako?
al ne ono privremeno, nego onako za baš baš, da prosto nema šanse da ga metne u neku drugu..
al ne ono privremeno, nego onako za baš baš, da prosto nema šanse da ga metne u neku drugu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislila sam na penis u kompletu sa ostatkom i u jednom komadu.. : (Nož, tegla i formalin, ako ćeš da ti duže traje.
Bez mećanja u drugu?mislila sam na penis u kompletu sa ostatkom i u jednom komadu.. : (
kako?
jel to moralo tako oštro da mi se saopšti? : (Bez mećanja u drugu?
Pa to nije ni za bajke.
samo penis ili sve u kompletu?Stavi ga u frižider.
Valjda znaš da muškarci stoka.jel to moralo tako oštro da mi se saopšti? : (
kako?
То не зависи од тебе, већ од њега. Да си комбинација Џене Џемсон, Шарлоте Бронте, Иване Шпановић и Грејс Кели, ништа ти не вреди.kako?
Jel to po delovima poredjano?То не зависи од тебе, већ од њега. Да си комбинација Џене Џемсон, Шарлоте Бронте, Иване Шпановић и Грејс Кели, ништа ти не вреди.
znam, ali kao odbijam da poverujem.. : (Valjda znaš da muškarci stoka.
jbt kako glupo pitanje.. pa zato što sam posesivna kučka kao i većina žena..Možda je bolje pitanje zašto sebično osvojiti nečiji pjenis?
samo penis ili sve u kompletu?
pa neću samo penis, hoću sveeeee..Samo penis.
pa neću samo penis, hoću sveeeee..
mislila sam na penis u kompletu sa ostatkom i u jednom komadu.. : (
pa neću samo penis, hoću sveeeee..
Meni je dovoljno samo malo poštovanja.Shvatio sam drugačije tvoje uvodno pitanje. Ali ako hoćeš sve, e onda moraš da dopreš do njegovog stomaka.
pa ne, neću sve, hoću samo penis da osvojim, ali mora da bude prikačen na ostatak tela..Shvatio sam drugačije tvoje uvodno pitanje. Ali ako hoćeš sve, e onda moraš da dopreš do njegovog stomaka.