Kako ostvariti svoje perverzne zelje a da ga ne uplasim?HELP

zavodljiva1976:
Oriental:
zavodljiva1976:
Oriental:
Ma bre samo su mi tragicni njeni komentari!!!

To i ona moze da kaze za tvoje komentare!!! :twisted:
No hard feelings :?: .... :wink:

Ma naravno, zato i sluzi forum 8)
Ne ljutim se ja na tebe, pristrasnost je O.K. :)
(look to the cam) :D :P 8)

Nisam pristrasna,samo sam realna... 8)
E,da...sta bi sa "look to the cam?"..... :?
NoClasic se izgubio i ostavio nas.... :?

Jel znas ono, koga nema, bez njega se moze :P 8)

zavodljiva1976:
Aj mi objasni sta su PRAVE PERVERZIJE :?: :!: .
Укратко, то су оне ствари које се мени гаде, а неко ужива у њима! Ето нпр. мени би било гадно да видим 2 мушкарца како се само ******е на улици, док бих могао да гледам две рибе у потпуном односу.Значи закључујеш, баш релативна ствар! [/quote]

zavodljiva1976:
I zasto mislis da muskarci gube postovanje ako je riba perverzna vise od njega :?: Mozda zato sto mislis da su MUSKARCI TI KOJI MORAJU BITI PERVERZNI,a zene su tu da budu FINE,DOBRE I CEDNE :?: :!: (Pravi Balaknski stav) :roll: :roll: .
Не мислим, ЗНАМ! Знаш како се каже: нимфоманка (и перверзна) је она која жели секс више од мене :wink: Шалу на страну, може да буде маштовитија (никако перверзнија јер је то у негативном контексту) од мене или да има већи либидо, али би ми некако више значило кад би ми постепено то показивала!

zavodljiva1976:
I jos nesto...ORAL Zasto da ne na prvom sastanku ako OBOJE TO ZELE
Eto prve greske u startu:FOLIRANJE...zelis nesto,a foliras se...kao da ne zelis..
Зато што сам један балканоид који ће је од тог тренутка посматрати као средство за обострано задовољавање нагона и ништа више. Овако ћу је поштовати, можда касније заволети и мало касније добити оно што желим тако што ћу је наводно научити и показати шта желим (иако сам у подсвести сигуран да она то одавно зна). :roll:

zavodljiva1976:
Oriental:
karlos:
Vidi deku yeeeboooteeee, prica engleeeeski.... sa sve citatima iz "amerikaaaanskih" filmova yebooote....

Lakse mi je bilo da citiram doticnog nego ovu iskompleksiranu iznad! Sta si se istripovala sa takvim komentarima i bas sa ovim "citatima iz amer. filmova" bas onaj klasika teenage fazon - najgori. U stvari kapiram riba je puna znanja i iskustava (pauza da vristim od smeha :P :P :P ) I koliko te placaju za ulogu vrhovnog sudije. Sta da ti kazem jadno ..c..c..c

Zasto mislis da je devojka iskompleksirana :?: :!:
Zasto mislis da ima ulogu SUDIJE :?: :!:
Ne branim je,ali je devojka rekla ono sto misli...pa,bre,procitaj malo bolje... :o
Devojka koja je postavila ovaj post je stvarno BEZNADEZAN SLUCAJ... :twisted:
glupsoni..par prostih reci nisu citati..nisam puna znanja, o iskustvu da ne govorim, ali imam pravo na svoje misljenje asshole. sto se kur.cis..
Kiss tebi zavodljiva..

Oriental:
zavodljiva1976:
Oriental:
zavodljiva1976:
Oriental:
Ma bre samo su mi tragicni njeni komentari!!!

To i ona moze da kaze za tvoje komentare!!! :twisted:
No hard feelings :?: .... :wink:

Ma naravno, zato i sluzi forum 8)
Ne ljutim se ja na tebe, pristrasnost je O.K. :)
(look to the cam) :D :P 8)

Nisam pristrasna,samo sam realna... 8)
E,da...sta bi sa "look to the cam?"..... :?
NoClasic se izgubio i ostavio nas.... :?

Jel znas ono, koga nema, bez njega se moze :P 8)

Jel ti to meni predlazes nesto... :?: :wink:

Ljuba82:
zavodljiva1976:
Aj mi objasni sta su PRAVE PERVERZIJE :?: :!: .
Укратко, то су оне ствари које се мени гаде, а неко ужива у њима! Ето нпр. мени би било гадно да видим 2 мушкарца како се само ******е на улици, док бих могао да гледам две рибе у потпуном односу.Значи закључујеш, баш релативна ствар!

Ko je uopste pominjao DVA MUSKARCA :?: :!:
Devojka ima drugi problem..... :wink:

zavodljiva1976:
I zasto mislis da muskarci gube postovanje ako je riba perverzna vise od njega :?: Mozda zato sto mislis da su MUSKARCI TI KOJI MORAJU BITI PERVERZNI,a zene su tu da budu FINE,DOBRE I CEDNE :?: :!: (Pravi Balaknski stav) :roll: :roll: .
Не мислим, ЗНАМ! Знаш како се каже: нимфоманка (и перверзна) је она која жели секс више од мене :wink: Шалу на страну, може да буде маштовитија (никако перверзнија јер је то у негативном контексту) од мене или да има већи либидо, али би ми некако више значило кад би ми постепено то показивала!

Dobro si rekao:PRAVI SI BALKANOID.. :?
A da se i ti malo opustis.. :?: :wink:

zavodljiva1976:
I jos nesto...ORAL Zasto da ne na prvom sastanku ako OBOJE TO ZELE
Eto prve greske u startu:FOLIRANJE...zelis nesto,a foliras se...kao da ne zelis..
Зато што сам један балканоид који ће је од тог тренутка посматрати као средство за обострано задовољавање нагона и ништа више. Овако ћу је поштовати, можда касније заволети и мало касније добити оно што желим тако што ћу је наводно научити и показати шта желим (иако сам у подсвести сигуран да она то одавно зна). :roll:[/quote]

STRASNO :!: :!: :!:
I bice ti svejedno sto znas da je TI NISI NICEMU NAUCIO,VEC JE ONA TO ZNALA OD RANIJE :?: :!:
Pa kad tad ce ti to zasmetati..Zar nije bolje da jos na pocetku postavite stvari ONAKVE KAKVE JESU :?: :!: i da je prihvatis ONAKVU KAKVA JESTE :?: :!:

zavodljiva1976:
STRASNO :!: :!: :!:
I bice ti svejedno sto znas da je TI NISI NICEMU NAUCIO,VEC JE ONA TO ZNALA OD RANIJE :?: :!:
Pa kad tad ce ti to zasmetati..Zar nije bolje da jos na pocetku postavite stvari ONAKVE KAKVE JESU :?: :!: i da je prihvatis ONAKVU KAKVA JESTE :?: :!:

Још сам постао негативац. :lol: А зашто бих некога прихватао онаквог какав јесте, ако ми такав не одговара :roll: :?: Извини, али за мене дување на првом d. није прихватљиво понашање ако желим да остварим нешто дубље (ма секс ми не би пао на памет прво вече).Наравно нисам противник повременог виђања искључиво због секса, али то је то...без емоција, искључиво задовољство! (у сваком случају у 2. опцију се још нисам упустио).
...и какве везе има твоја 1. реченица, као да је битно да ли сам је ја научио или неко други :?: :roll: Поента је другачија :!:

Pravila ne postoje! Sve je individualno...

Zabavljala sam se sa deckom 4 godine. Posle 1,5 god smo prvi put vodili ljubav (bio mi je prvi). Voleli smo se ali je seks bio katastrofa. On je imao kompleks madone-*****, a mene kao zenu koju voli nije mogao da vidi kao seksualno bice i tu nikako nismo mogli da se nadjemo. Kad sam posle nekog vremena pokusala da mu pruzim oralni, on se zaprepastio i nikada vise nisam smela ni da pomenem nesto drugo osim "klasicnog" seksa. Razisli smo se posle 4 godine jer sam shvatila da on nije covek za mene, i da mi treba muskarac koji ce me uciniti srecnom i zadovoljnom u svakom smislu.

Kad sam upoznala svog sadasnjeg muza, vodili smo ljubav prvo vece, a nikad ga ranije nisam videla u zivotu. I to je doslo tako prirodno, bez foliranja i glume. 2 nedelje posle toga me je zaprosio, i evo sad smo 5 godina u braku i imamo cerkicu...
U seksu smo isti, i sve je bolje i bolje jer smo iskreni jedan prema drugom i slobodni da budemo ono sto jesmo. Ne plasi se mog libida i velike zelje za seksom jer sam se pokazala kakva jesam od pocetka.

Vidim da sam malo oduzila, u svakom slucaju moj ti je savet da budes iskrena prema njemu i da mu kazes koje su ti zelje, ako prihvati super, a ako ne, onda i niste jedno za drugo. Pojavice se drugi koji ce biti tebi slican...
Pozdrav i srecno :)

Adrianna:
Evo , ovako, pre dve godine, smuvali se...bilo nam je fenomenalno...jednostavno srodne duse...Nikad mi nije trazio vise od onog sto sam mu pruzila...

Nikada ti nije trazio vise od onoga sto si mu pruzala? Pa, nije nalazio za shodno da ti nesto 'zatrazi', jer ti nisi davala nikakav znak da si spremna da das i nesto vise... A ako ste u potpunosti srodne duse, onda ste verovatno oboje prizeljkivali nesto vise, no, kao dve kukavice ili sta vec, ni jedan od vas dvoje nije zapocinjao prvi korak... Zasto?

Adrianna:
Prvi put sam zavolela nekog ...ALI u krevetu nisam nikako mogla da budem JA, u smislu nisam mogla da se opustim onoliko koliko sam zelela, jer sam ga mnogo volela :cry:

Nemoj da se naljutis, ali ovo sto si napisala je veoma glupo - nisi htela da budes ti TI, zato sto ga volis???

Adrianna:
uvek sam se pravila pred njim da sam fina, mislijuci da ce me vise postovati...

Jos veca glupost!!! Pa ako se u potpunosti volite i razumete, nema razloga da neke svoje misli i zelje uvek sputavas da bi bila neka fina devojka koju on poznaje... Pa ljudi se menjaju, naravno da necemo celog zivota biti 'stidljive devojcice'... Pa onaj ko te iskreno voli, taj neko te voli zbog onoga sto jesi, a ne zbog onoga sto on misli da jesi!!!

Adrianna:
zelim da mu konacno pokazem sta "znam" ...

Pa ti kao da zelis da se dokazujes pred osobom koju volis u tom nekom smislu, kao da si ponovo sa njim da bi mu dokazala kako si postala 'odrasla'... Svasta!!! Ako se slazete i po tom pitanju (mislim na sex) onda je sve idealno, ali ako se ne slazete, tj. ako on ne voli stvari koje ti volis, pa zar mislis da ces celog zivota moci da se pretvaras? Nisi mi uopste jasna...

Adrianna:
ipak bice u svakom slucaju iznenadjen jer me neverovatno postuje i voli...

Pa ako te zaista postuje i voli kao sto pises, onda, ukoliko mu se tvoje nove 'idejice' ne svide reci ce ti otvoreno, a onda je na tebi da razmislis mozes li bez tih tzv. perverzija koje spominjes ili ne... Samo nemoj da bude posle drugi problem i tema: "Jao prevarila sam decka koga obozavam, sta da radim, kajem se!"

Izvini ako sam bila previse gruba u svom izlaganju, ali ovo je moje licno misljenje i ne ljuti se :wink:

Pozdrav!

Venera_78:
Razisli smo se posle 4 godine jer sam shvatila da on nije covek za mene, i da mi treba muskarac koji ce me uciniti srecnom i zadovoljnom u svakom smislu.

Kad sam upoznala svog sadasnjeg muza... U seksu smo isti, i sve je bolje i bolje jer smo iskreni jedan prema drugom i slobodni da budemo ono sto jesmo. Ne plasi se mog libida i velike zelje za seksom jer sam se pokazala kakva jesam od pocetka.

...u svakom slucaju moj ti je savet da budes iskrena prema njemu i da mu kazes koje su ti zelje, ako prihvati super, a ako ne, onda i niste jedno za drugo.

Bas tako!!! To je poenta cele price!!! Nema pretvaranja, nema lazi :arrow: a ako je ima, nema opustenosti i iskrenosti u vezi :wink:

Prvo, htela sam da se zahvalim onima koji su pokusali da me shvate ...Hvala!

Drugo, znam gresila sam... trebala sam u pocetku biti iskrena prema njemu... ALI problem je u tome sto ni sama nisam znala da li to zaista zelim, imala sam pre njega jednu bolnu vezu,zelela sam da ostvarim svoje zelje sa tim prvim deckom ali zbog neke dogadjaje, totalno se "zatvorila" , zgadilo mi se sve...

I onda ON je usao u moj zivot, i digao me je iz mrtvih...polako me je opustio, jer sam zaista bila uplasena,rasejana ... i tako s vremenom me opustio, vise mi pruzio, zbog te bolne rane nije nikad trazio vise...Seks nije bio toliko bitan (po njegovim recima)Samo je zeleo da meni bude lepo, i onda sam naucila tako da vise dobijam nego da pruzam!jeste bile smo srodne duse, u smislu cak ni taj nedostatak seksa nije unistilo nasu ljubav,jednostavno me je razumeo, razumeo moj problem vezan za seks.

ALI kad sam se konacno opustila i "izlecila" posle godinu dana zahvaljuci njemu i njegovom strpljenost, bila sam spremna na nesto vise , ALI ukocila se, neznam zasto?!bila sam "fina" sve to vreme, ali odjednom se zelja probudila...ALI BLOKADA!
Mozda sam tad pomislila da me je zavoleo zato sto sam bila "fina", ma neznam ni ja vise!
Znam , trebala sam da razgovaram s njim ali onda smo tad razkinuli (otputovala ... Da de ulazim u drugu temu) pa nismo vise imali prilike da razgovaramo!
Ko zna mozda je potrebno da obidjem psihologa, jer i sama sam sebe zbunila...
No, presla sam tu krizu, i sad sam otvorena prema svemu, i zelim da me istom merom voli kao pre...Ali i da zavoli i tu novu stranu ...
Kao sto rece jedan decko ovde na forumu, ne poznaje me takvu, i ako sad mu uradim ono sto zelim , bice zbunjen!Ne zelim da pomisli da sam "svrljala", da sam j... sve zivo, i da sam sa njima naucila sve to!

Probacu konacno da budem iskrena prema sebe i prema njemu...polako ali sigurno ! Kao sto rece jedna cura, trebam da budem iskrena konacno... ako mu se ne svidja , idem dalje...
hvala ipak sto ste pokusali me razumeti , jer verujem zbunila sam vas a takodje i mene!

puno pozdrava

josephin:
Adrianna:
Evo , ovako, pre dve godine, smuvali se...bilo nam je fenomenalno...jednostavno srodne duse...Nikad mi nije trazio vise od onog sto sam mu pruzila...

Nikada ti nije trazio vise od onoga sto si mu pruzala? Pa, nije nalazio za shodno da ti nesto 'zatrazi', jer ti nisi davala nikakav znak da si spremna da das i nesto vise... A ako ste u potpunosti srodne duse, onda ste verovatno oboje prizeljkivali nesto vise, no, kao dve kukavice ili sta vec, ni jedan od vas dvoje nije zapocinjao prvi korak... Zasto?
Adrianna :
Prvi put sam zavolela nekog ...ALI u krevetu nisam nikako mogla da budem JA, u smislu nisam mogla da se opustim onoliko koliko sam zelela, jer sam ga mnogo volela :cry:

Nemoj da se naljutis, ali ovo sto si napisala je veoma glupo - nisi htela da budes ti TI, zato sto ga volis???

Adrianna:
uvek sam se pravila pred njim da sam fina, mislijuci da ce me vise postovati...

Jos veca glupost!!! Pa ako se u potpunosti volite i razumete, nema razloga da neke svoje misli i zelje uvek sputavas da bi bila neka fina devojka koju on poznaje... Pa ljudi se menjaju, naravno da necemo celog zivota biti 'stidljive devojcice'... Pa onaj ko te iskreno voli, taj neko te voli zbog onoga sto jesi, a ne zbog onoga sto on misli da jesi!!!

Adrianna:
zelim da mu konacno pokazem sta "znam" ...

Pa ti kao da zelis da se dokazujes pred osobom koju volis u tom nekom smislu, kao da si ponovo sa njim da bi mu dokazala kako si postala 'odrasla'... Svasta!!! Ako se slazete i po tom pitanju (mislim na sex) onda je sve idealno, ali ako se ne slazete, tj. ako on ne voli stvari koje ti volis, pa zar mislis da ces celog zivota moci da se pretvaras? Nisi mi uopste jasna...

Adrianna:
ipak bice u svakom slucaju iznenadjen jer me neverovatno postuje i voli...

Pa ako te zaista postuje i voli kao sto pises, onda, ukoliko mu se tvoje nove 'idejice' ne svide reci ce ti otvoreno, a onda je na tebi da razmislis mozes li bez tih tzv. perverzija koje spominjes ili ne... Samo nemoj da bude posle drugi problem i tema: "Jao prevarila sam decka koga obozavam, sta da radim, kajem se!"

Izvini ako sam bila previse gruba u svom izlaganju, ali ovo je moje licno misljenje i ne ljuti se :wink:

Pozdrav!

Adrianna da ti MATORAC odgovori na postavljeno pitanje (mada je sve to manje vise gore i receno). Moje reci su ti upucene iz srca pa ako ti nesto budu i koristile, bice mi drago! Proziveo sam puno toga pa i ovo sto ti pitas. Slusaj:
Vasa prva greska (a to je zato sto ste bili previse neiskusni) je ta da ste se SKRIVALI jedno pred drugim. Budi sigurna da je i on to zelo sto i ti, pa cak i vise, ali niste o tome razgovarali i najverovatnije da ste se jednim delom i bas zbog toga razisli. Nemoj tu gresku nikada vise ponoviti, jer ako te neko voli treba da te voli bas onakvu kakva jesi! Isto vazi i za tebe. Ako budes trazila »andjela« nikada neces saznati sta je ljubav!!!

Htela bi da probas sa njim, sve ono sto si radila sa drugima! Joj, ako bi on saznao da si bas TO radila sa DRUGIMA... PAKAO!!! Budi ubedjena da bi o tebi mislio sve najgore, mrzeo bi te i kraj bi dosao pre pocetka. Znaci NIKADA ne pricaj muskarcu o DRUGIM muskarcima!!! ZAPAMTI OVO! Mozes samo spomenuti da si imala druge i da ti nisu ni blizu znacili koliko ON. Na tome sva prica da se zavrsi. Nikakvo detaljisanje ma koliko on to zeleo (ili bilo koji koga mozda budes i buducnosti zavolela). Ovo ti je Pandorina kutija iz koje ce izaci zlo koje ce vas unistiti!

Ja licno mislim da nikada vise ti i no necete biti zajedno, barem onako kako ste nekada bili. Ovo sto sada imas u sebi su samo uspomene i ti zivis u proslosti. Moj savet ti je stran, jer ti imas svoje misljenje. Onda uradi ovako – pokusaj ponovo sa NJIM, ali ovaj put budi ono sto jesi; ako se vrati stara ljubav bice ti ono sto zelis; ako se razidjete i ne uspe (iz bilo kog razloga) barem ces znati da si pokusala. Posle toga bices oslobodjena i verovatno ces moci da nadjes novu ljubav!!!
Ne uradis li to citavog zivota ces zaliti za necim sto mozda i nije vredno svega toga kroz sta prolazis! Lutaces i bices uvek nezadovoljna i neshvacena! Zivot je jedan i nemoj ga uludo odbacivati!
Ljubim te!
:lol:

PLESsitnihDEMONA:
Htedoh nesto da napisem,ali naglo izgubih volju,hm.Ma kazes bre odmah sta hoces i kako hoces i sta volis i molim lepo.Koje bre 1,2,3,4,5 godina jel znate bre vi ljudi koliko je to breeeeeeee!Ne smem ni da pomislim.Vec bre posle mesec,dva treba....ma mrzi me da pisem....odmah se bre to resava,kakv stid,strah itd.Gluposti.

O tome i ja pricam,samo ispadoh ovde NAJGORA... :twisted:

To ti je problem sa nama balkancima
uvek razmisljamo mozda to nije dobro
to sto mislimo i posle se uvucemo u
nesto iz cega se nemozemo ispetljeti.
Moj ti je ovaj savet!
Ako ga dovoljno poznajes onda treba da znas
sama kako ces postupiti,a to je da mu kazes da si to sve mislila i pre pa ako mu se dopada mozete sve isprobati a ako bude sumnjao u to
onda mozes vezu smatrati propalom.
Ako te bude pitao gde si sve to naucila
onda moze da postane bolesno ljubomoran
i tada sve puca.
Kada mu budes rekla da imas takvu zelju
pa i njega priupitaj sta sve on zeli,
ako bude isto onda ste uspeli.
Mnogi momci razmisljaju o zeni u braku da nista nezna a na strani bi da ispunjavaju svoje
perverzije.
Ima puno mogucnosti da uspes a sestro mila
ako ne uspe ima toliko muskaraca koji nisu optereceni time pa sledeci koji naleti ti mu
kazi sve sta zelis pa kud puklo da puklo jer tada
ces ti biti sigurna da si bila iskrena a mislim da
je to najbitnije.
Srecno! :wink:

Ja sam IMAO jednu takvu vezu! Bio u takvoj vezi. Razisli smo se i nije mi zao. Sad sam sa lepsom polovinoim koju puuuuno volim i mogu da predlozim sta hocu. Ne mora uvek da prihvati, ali makar predlazem, mada smo vec daleko otisli sa izucavanjem sexa. Mislim probali sve i svasta. Moj predlog bi ti bio da ga prvo polako pripremis za razgovor i temu, a potom mu objasni o cemu se radi uz sve ove odgovore. Mozda ce razumeti, a ako ne razume... batali i ne kaj se. Mislim toliko toga te zanima i probala bi sve, a ti bi zbog nekoga ko nema razumevanja da glumis neko ludilo kako je sve super. Pazi sad: dama na ulici, domacica u kuhinji i qrva u krevetu su idealne kombinacije za mene i mislim vecinu muskaraca. Pa ako ispunis ova prve dve stavke... u trcoj mozes da uzivas sa nekim ko ima slicna shvatanja kao ti. 8) :lol: Nadam se da ce ti pomoci nesto od ovoga

Back