Prvo, htela sam da se zahvalim onima koji su pokusali da me shvate ...Hvala!
Drugo, znam gresila sam... trebala sam u pocetku biti iskrena prema njemu... ALI problem je u tome sto ni sama nisam znala da li to zaista zelim, imala sam pre njega jednu bolnu vezu,zelela sam da ostvarim svoje zelje sa tim prvim deckom ali zbog neke dogadjaje, totalno se "zatvorila" , zgadilo mi se sve...
I onda ON je usao u moj zivot, i digao me je iz mrtvih...polako me je opustio, jer sam zaista bila uplasena,rasejana ... i tako s vremenom me opustio, vise mi pruzio, zbog te bolne rane nije nikad trazio vise...Seks nije bio toliko bitan (po njegovim recima)Samo je zeleo da meni bude lepo, i onda sam naucila tako da vise dobijam nego da pruzam!jeste bile smo srodne duse, u smislu cak ni taj nedostatak seksa nije unistilo nasu ljubav,jednostavno me je razumeo, razumeo moj problem vezan za seks.
ALI kad sam se konacno opustila i "izlecila" posle godinu dana zahvaljuci njemu i njegovom strpljenost, bila sam spremna na nesto vise , ALI ukocila se, neznam zasto?!bila sam "fina" sve to vreme, ali odjednom se zelja probudila...ALI BLOKADA!
Mozda sam tad pomislila da me je zavoleo zato sto sam bila "fina", ma neznam ni ja vise!
Znam , trebala sam da razgovaram s njim ali onda smo tad razkinuli (otputovala ... Da de ulazim u drugu temu) pa nismo vise imali prilike da razgovaramo!
Ko zna mozda je potrebno da obidjem psihologa, jer i sama sam sebe zbunila...
No, presla sam tu krizu, i sad sam otvorena prema svemu, i zelim da me istom merom voli kao pre...Ali i da zavoli i tu novu stranu ...
Kao sto rece jedan decko ovde na forumu, ne poznaje me takvu, i ako sad mu uradim ono sto zelim , bice zbunjen!Ne zelim da pomisli da sam "svrljala", da sam j... sve zivo, i da sam sa njima naucila sve to!
Probacu konacno da budem iskrena prema sebe i prema njemu...polako ali sigurno ! Kao sto rece jedna cura, trebam da budem iskrena konacno... ako mu se ne svidja , idem dalje...
hvala ipak sto ste pokusali me razumeti , jer verujem zbunila sam vas a takodje i mene!
puno pozdrava
josephin:
Adrianna:
Evo , ovako, pre dve godine, smuvali se...bilo nam je fenomenalno...jednostavno srodne duse...Nikad mi nije trazio vise od onog sto sam mu pruzila...
Nikada ti nije trazio vise od onoga sto si mu pruzala? Pa, nije nalazio za shodno da ti nesto 'zatrazi', jer ti nisi davala nikakav znak da si spremna da das i nesto vise... A ako ste u potpunosti srodne duse, onda ste verovatno oboje prizeljkivali nesto vise, no, kao dve kukavice ili sta vec, ni jedan od vas dvoje nije zapocinjao prvi korak... Zasto?
Adrianna
:
Prvi put sam zavolela nekog ...ALI u krevetu nisam nikako mogla da budem JA, u smislu nisam mogla da se opustim onoliko koliko sam zelela, jer sam ga mnogo volela
Nemoj da se naljutis, ali ovo sto si napisala je veoma glupo - nisi htela da budes ti TI, zato sto ga volis???
Adrianna:
uvek sam se pravila pred njim da sam fina, mislijuci da ce me vise postovati...
Jos veca glupost!!! Pa ako se u potpunosti volite i razumete, nema razloga da neke svoje misli i zelje uvek sputavas da bi bila neka fina devojka koju on poznaje... Pa ljudi se menjaju, naravno da necemo celog zivota biti 'stidljive devojcice'... Pa onaj ko te iskreno voli, taj neko te voli zbog onoga sto jesi, a ne zbog onoga sto on misli da jesi!!!
Adrianna:
zelim da mu konacno pokazem sta "znam" ...
Pa ti kao da zelis da se dokazujes pred osobom koju volis u tom nekom smislu, kao da si ponovo sa njim da bi mu dokazala kako si postala 'odrasla'... Svasta!!! Ako se slazete i po tom pitanju (mislim na sex) onda je sve idealno, ali ako se ne slazete, tj. ako on ne voli stvari koje ti volis, pa zar mislis da ces celog zivota moci da se pretvaras? Nisi mi uopste jasna...
Adrianna:
ipak bice u svakom slucaju iznenadjen jer me neverovatno postuje i voli...
Pa ako te zaista postuje i voli kao sto pises, onda, ukoliko mu se tvoje nove 'idejice' ne svide reci ce ti otvoreno, a onda je na tebi da razmislis mozes li bez tih tzv. perverzija koje spominjes ili ne... Samo nemoj da bude posle drugi problem i tema: "Jao prevarila sam decka koga obozavam, sta da radim, kajem se!"
Izvini ako sam bila previse gruba u svom izlaganju, ali ovo je moje licno misljenje i ne ljuti se :wink:
Pozdrav!