Kako opusteno do para???

Modelsice, negde sam nasla na netu da u Soko Banji daju besplatan boravak tri nedelje nekom u zamenu za privatne casove deci...

A mozes i da promovises izvanrednu kolekciju za negu lica i vrhunsku profesionalnu sminku kao ja... organizujes zenska druzenja, kafica, caskanje, mackanje i sminkanje... druzis se i zaradjujes....

Pa.Sta znam..........Imam posao koji mi donosi dovoljno da imam za opusten zivot,bez trzavica, leti na more, klincima sta treba, zeni za soping(ne preterani).......Radim 3-4 dana mesecno.Ustajem oko podne, lezem oko 5 ujutro, jer igram cesto preferans na net-u.......
U posao sam ulozio onoliko koliko je potrebno da se otvori firma.
Poenta:Ideja je najvaznija......
app. toga jedan moj poznanik je pre desetak godina vozio turu svojim kamionom za Crnu Goru.Kako se vracao prazan, stao je pored sljunkare i za neke smesne pare natovario kamion velikim kamenjem.
Kamenje je dovezao za Bg, svaki kamen oprao, rucno, i za DVA dana rasprodao na dve beogradske pijace prodajuci ga kao kamen za kupus!!!!!!!!!!!!....Verovali ili ne, tim parama je kupio nov auto!!!!
Znaci:Samo ideja, nista vise.........

Ja mislim da su stvarno pare svuda oko nas, samo treba da se okrenemo, da ih spazimo na vreme, da ih "naberemo" itd. Mislim da je stvarno tako a da nije tako, niko ne bi imao kuće i stanove od 100-200 kvadrata, besna i luksuzna kola, džipove, jahte, milione, kamione, avione (s prikolicom :D ) nego bi svi išli peške i svi bi živeli u šupama i garsonjerama ako ne i na ulici.
Pa ukupni svetski BDP je oko 65 hiljada milijardi $ godišnje, znači na svaka 24 sata se stvori preko 150 milijardi $.

Ideja i kreativnost. Setite se kako je onaj engleski student dosao do para: Iznajmljivao je piksele za reklamu na netu. Jedan piksel-jedna funta. 1.000.000 piksela - milion funti.

Ili onaj ludi umetnik sto potapa u formalin leseve zivotinja. Zaradio covek preko 120 mil. evra.

Ili onaj sa Fejs bukom...

Samo se treba setiti!

dash oglas da dodeljujesh nagradu za najvecu shargarepu, i kad krenu da ti stizu shargarepe poshtom ima da se use.resh , nadjesh dopitnika, a ostalo prodash kao prvoklasne shatgarepe i uzmesh ogromnu kintu.....

Back