Da da, može da se dodje opušteno do para, kola, stana na 3 glavna načina: kredit, lizing i pušing !

Nego jel ste čuli vi da mogu nova kola da se kupe na lizing ? A mogu i na....znate već kako !
A sad ozbiljno. Ja mislim da su stvarno pare svuda oko nas, samo treba da se okrenemo, da ih spazimo na vreme, da ih "naberemo" itd. Mislim da je stvarno tako a da nije tako, niko ne bi imao kuće i stanove od 100-200 kvadrata, besna i luksuzna kola, džipove, jahte, milione, kamione, avione (s prikolicom

) nego bi svi išli peške i svi bi živeli u šupama i garsonjerama ako ne i na ulici.
E sad, pretpostavljam da ne može baš tako lako i potpuno opušteno da se dodje do velikih para ali mislim da uz malo muke, truda i znoja i uz pravu informaciju i pravog čoveka na pravom mestu može da se dodje do pristojne kinte. Pa ni oni što su nedavno opljačkali EFG banku na Novom Beogradu i oteli milione nisu baš opušteno dosli do tih para nego su dugo planirali akciju, osmatrali teren, obezbedjenje, video nadzor...i na kraju stsli petlju i krenuli u akciju !
Prema tome ne znam da li baš opušteno može do nekih velikih para ili neka stvar treba da se zategne, pritisne, stisne, pomuči...ali jedno je sigurno-ova tema je postavljena iz debeeeeelog afekta !