kako održati strast?

Kako u višegodišnjoj vezi sačuvati plamen i ne dopustiti dosadi da se uvuče? Vi kojima to polazi za rukom, a i svi ostali, volela bih da čujem vaše savete. Ja sam tek na početku, ali nešto se mislim...zlu ne trebalo. Naravno, mislim na strast sa partnerom, isključivo u odnosima 1 na 1 i nikako ne na recept "svako veče drugi protiv dosade" :mrgreen:

film?

sacuvati stras = smanjiti mast :super:

Kako u višegodišnjoj vezi sačuvati plamen i ne dopustiti dosadi da se uvuče? Vi kojima to polazi za rukom, a i svi ostali, volela bih da čujem vaše savete. Ja sam tek na početku, ali nešto se mislim...zlu ne trebalo. Naravno, mislim na strast sa partnerom, isključivo u odnosima 1 na 1 i nikako ne na recept "svako veče drugi protiv dosade" :mrgreen:

good luck with that strast rikne lakse od ljubavi..

Dosada se nakon nekoliko godina "uvuce"hteli mi to ili ne ali potrebno je svesti je na -ponekad a ne na nacin zivota.Trudim se da malim,skoro neprimetnim stvarima ocuvam svoj brak.Poljubim ga ,onako u prolazu,sapnem mu neke stvari kad nam je puna kuca gostiju,iznenadim ga romanticnom vecerom dok su klinci kod bake..

Poslednja izmena:

Back