КАКО ОЧИСТИТИ СРБИЈУ ОД СРБА???

Како затрти српски траг и помен на њих?

• Раселити на различите континенте (или планете)

• Побити

• Објаснити им да они можда нису Срби и асимиловати

• Убедити их да изврше масовна самоубиства

• Створити од њих нову нацију (нпр. Глобалменоси)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

СРБ

Primećen član
Poruka
647
Србија као централна земља Балкана представља веома озбиљан проблем за регион,Европу, чак, слободно се може рећи, тај проблем узима маха и на добром је путу да угрози и читав овоземаљски свет и опстанак људске врсте! Што може довести и до нестанка свих копнених и водених и летећих микро и макро, топлокрвних и хладнокрвних организама!!! А у најгорој варијанти може доћи и до нестанка шума и дрвећа и биља-ка и палми, затим електричне струје и енергије, па Чак и уништења самог Универзума... а и шире...

Таи проблем би се Ефикасно могао да се реши тако што би се елемент угрожавања,
то јест, у овом случају, најбројнијег племена који живе у тој земљи, у овом случају то су Срби, ЕЛИМИНИСАО, УНИШТИО И ЗАТРО са тог простора СВАКИ ТРАГ на један, од горе наведених, у горе наведеној анкети начина!
Не дозволите да се патите у Вашој Вољеној земљи Србији
и да Вам Срби загорчавају живот!
Размислите како овај план спровести... Пустите машти на вољу...
ОВО ЈЕ ЗА ВАШЕ ДОБРО
И ЗА ДОБРО СРПСКИХ ИЗДАЈНИКА КОЈИ ВАМ СЕ ПРИДРУЖЕ!!!
Ж И В Е Л И !!!

Ја сам већ рекла, за мене ЛДП у том смислу није неки нарочит проблем. За њих се тачно зна ко су.

Мене много више брину - лажни патриоти, лажни националисти, којима су пуна уста српског интереса и његове одбране, а у ствари раде - против тог интереса.

Најдрастичнији пример смо доживљавали годинама, и зна се, на жалост ко је то био СМ, са СПС.

Мислим да је слично с радикалима.

А како увек кажем, и сви остали су ми врло сумњиви, мада још увек не можемо са сигурношћу тврдити какви ће бити, јер се многе ствари, открију заправо тек - после.

Тад је обично касно, али, шта можемо?.

Углавном, ја не видим никог на политичкој сцени тренутно за ког бих смела да тврдим: "е овај је прави патриота".

Ипак, ништа друго не преостаје и да се ипак надам, и желим да верујем да ће неко од преосталих ипак то бити.

nesha taxista:
S kojim motivom je ova budalaština postavljena?
difrent from others...:
i kako da nije lock?ili barem ban??
Pa valjda vidite da je u pitanju ironija, koja vrlo dobro oslikava prave stavove nekih politickih grupacija u Srbiji.

Jbga ironija i sarkazam se nikada ne objasnjavaju sagovornicima. Ocekuje se da su dovoljno inteligentni da ih sami shvate.
Ako nisu, iskljucivo njihov problem.

Salvantis:
Pa valjda vidite da je u pitanju ironija, koja vrlo dobro oslikava prave stavove nekih politickih grupacija u Srbiji.

Jbga ironija i sarkazam se nikada ne objasnjavaju sagovornicima. Ocekuje se da su dovoljno inteligentni da ih sami shvate.
Ako nisu, iskljucivo njihov problem.

da u pravu si

al neka onda kači ovakve teme na Svaštari ili na Humoru

ovo je ipak Politika :D

tokyo:
bez brige nemam tih ambicija

a ako misliš na onu moju anketu gdje i sebe ubrojih na poslednjem mestu...
ono je bila šala koju isto neki nisu shvatili... :roll:
Ma jok, i ne secam se te ankete (mada eto to je dokaz vise: kazu da u svakoj shali, pa i ovoj, ima pola istine).
Nego rekoh kad moze Dulic da bude predsednik Skupstine, sto ti ne bi mogao da budes moderator :confused:

Back