Kako da izvršimo istorijsko pomirenje Srba i Ukrajinaca?

Како плачу западни медији УА режим је по програму мобилизације ткз. "18-24" успјео да мобилише једва 500 грла ове године, што потврђује да народ тамо има кичму, гласне жене и препознаје западно зло. :tick:

Крајишници ће да побједе. 🫵

Jesi li siguran da su još uvek pravoslavci.
Najveći deo Ukrajinske populacije bio je pravoslavne veroispovesti.
Pre dve godine Zelenski je doneo Zakon i uveo katoličanstvo.

Moja prijateljica, Ukrajinka, uvek je slavila Božić i Uskrs kada i mi.
Pretprošli i prošli Božić sam im čestitala 25. 12.
Ove godine Uskrs nam se 'poklopio', prošlogodišnji je slavila različito u odnosu na nas.

По тој твојој, наопакој, логици, и Грци, Бугари, Румуни...су католици јер славе Божић 25. децембра по Грегоријанском календару.

Mislim da do pomirenja neće skoro doći. Posle Hrvata i Albanaca, naročito ovih na Kosovu, Bugara, pa i Bosanskih Muslimana, dobili smo jjoš jedne neprijatelje, onako baš na duge staze. Ne verujem da će doći do oružanog sukoba, ali da bi izazvali oduševljenje naroda njihovi političari nakog Zelenskog će nas spoticati gde god stignu. Ne verujem da će naše uzimanje strane u ovom ratu, kao što napisah, skoro oprostiti Ne bi ni mi njima da nas neko gazi tri godine, a da znamo da oni likuju i podržavaju suprotnu stranu.

Spletom okolnošću mi barem službeno podržavamo suverenitet Ukrajine i šaljemo municiju Ukrima, da biju po Rusima.
само ћемо вас пописати, вас шверцере муниције, па док рује избију на дунав полако, основаће и суд за вас, увек је тако бивало у историји, ко победи, тај суди пораженој страни

на погрешног коња сте се кладили, следи вам робија

само ћемо вас пописати, вас шверцере муниције, па док рује избију на дунав полако, основаће и суд за вас, увек је тако бивало у историји, ко победи, тај суди пораженој страни

на погрешног коња сте се кладили, следи вам робија
Samo glup čovek ne shvata da Ukrajina ima nuklearno oružje i da je ta država neuništiva.
Da je drugče već bi Rusija potprašila zapad Ukrajine sa par nukelarki, umesto ovog mučenja u kojem je Rus uništen.

Jel shvataš da je Ukrajina sudelovala decenijama u proizvodnji nuklearki za SSSR i da znaju rasklopit, sastavit, proizvest nukelarku i da imaju dovoljno nuklearnih elektrana i potencijala da stalno proizvode nuklearno oružje?

Samo glup čovek ne shvata da Ukrajina ima nuklearno oružje i da je ta država neuništiva.
Da je drugče već bi Rusija potprašila zapad Ukrajine sa par nukelarki, umesto ovog mučenja u kojem je Rus uništen.

Jel shvataš da je Ukrajina sudelovala decenijama u proizvodnji nuklearki za SSSR i da znaju rasklopit, sastavit, proizvest nukelarku i da imaju dovoljno nuklearnih elektrana i potencijala da stalno proizvode nuklearno oružje?
Terapija je majka Mara za tvoje probleme, grešiš što je ne upražnjavaš.

Mislim da do pomirenja neće skoro doći. Posle Hrvata i Albanaca, naročito ovih na Kosovu, Bugara, pa i Bosanskih Muslimana, dobili smo jjoš jedne neprijatelje, onako baš na duge staze. Ne verujem da će doći do oružanog sukoba, ali da bi izazvali oduševljenje naroda njihovi političari nakog Zelenskog će nas spoticati gde god stignu. Ne verujem da će naše uzimanje strane u ovom ratu, kao što napisah, skoro oprostiti Ne bi ni mi njima da nas neko ga zi tri godine, a da znamo da oni likuju i podržavaju suprotnu stranu.
Tačno.
A to samo pokazuje da smo glup narod, jer samo glup čovek bi od vrhunskog, jakog saveznika napravio najvećeg neprijatelja nizašta.
Srbija je do sada trebala da bude POSREDNICA pregovora ukrajine i rusije,

Da nas zavole jedni i drugi.
I da nam zajedno donesu Kosovo.
Mi smo pokazali onu naljigaviju stranu - jeftine ulizice koje prodaju brata i prodajemo se ko kurvica na cesti vrlo jeftino.
Dajemo sve za zlo
Ništa drugo ni nemamo da ponudimo. Takvi smo bili oduvek. Od Konstantinopola i Lazarevićeve izdaje Turcima. Nama je izdaja i prodaja u krvi.

Ruska dominantna sila denacifikovalla je milion ukronnacista, ako pak to ne bude dovoljno biće denacifikovalo još milion nacista. Ako ni to ne bude dovoljno sledeće milionče doći će na red.
Tvoji postovi su pozivi na genocid jednog naroda, kojemu je jedina krivica šta neda svoje.
Zbog takvih poput tebe celu istoriju nas prati negativna energija.

:pop:

:roll: Лавов, јуче 24.05.2025... До 1939. године био је пољски град... доласком Хитлера, пољско становништво је практично уништено...Од 1946. године пољска влада је неколико година молила Совјетски Савез да спроведе операцију Висла, како дух бандеровца не би остао... Стаљин се сажалио, одговорио не, сами ћемо то схватити...

Back