Kako ne pronalaze?

Nema na cemu osim sto sam ocigledno pogodio u centar.
Da ne citiram sve pojedinacno, cim pricas o svojoj navodnoj superiornosti i kako ne mozes da nadjes sebi ravnog, sta god ti to znacilo, to znaci da ili nemas nikog ili imas nekog s kim si izuzetno nezadovoljna i ocajnicki (i neuspesno) pokusavas da ga zamenis. To po meni zapravo i nije veza prema tome tvoja tvrdnja 'imam nekog' jednostavno nije tacna, zar ne?
Zatim opet pred kraj kazes kako posedujes i jedne i druge vrline, sto je jos detinjastog hvalisanja.
Najzad ja sam ti rekao koje to vrline muskarci smatraju privlacnim i to nema apsolutno nikakve veze sa povrsnoscu. Radi se o univerzalnim nagonima koji postoje kod svih muskaraca.
Citava ova tema je takva kao da ju je postavio neko ko je previse gledao seks i grad.
Situacija je jednostavna. Privlacne i mlade devojke imaju veliki izbor partnera i sa lakocom ih nalaze.

:D pa nisi pogodio....a psihoanaliza se ne pravi na osnovu par recenica teksta....trebao bi da znas da ljudi ovde znaju da budu i ironicni i da pisu sta im se hoce nevezano za istinu.....a ja nit sam ocajna nit sam sama i nit sam nezadovoljna sa partnerom.....eto :rumenko:....mada, mogao bi da se malo vise hoce sexati....e vidis, nezadovoljena sam.....:manikir:

Back