jel neko od strucnjaka moze da mi kaze zasto se resetke za rostilj ne peru ? sem sto ce kerovi lizoresetkasi ostati tuzni...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel neko od strucnjaka moze da mi kaze zasto se resetke za rostilj ne peru ? sem sto ce kerovi lizoresetkasi ostati tuzni...
A koje je meso koristi taj čovek što te naučio?jbeš svinjetinu, ja sam pravio 25% jagnjetina i 75% govedina, bila je vanzemaljska
goveđi pauflekA koje je meso koristi taj čovek što te naučio?
zaboravio si da kažeš da ne treba da se prži na ulju, nego se peče na gril tiganju, ili kako smo mi- u rernimeso mora biti pauflek i samo pauflek
dan pre pečenja na 1kg mesa dodaš 50g soli i malo praška za pecivo
sutradan ga opet premesiš
odvajaš kugle mesa od te gomile
uvaljaš kuglu u sitno seckan lukac pa je premesiš
onda je uvaljaš u tucanu papriku i ope premesiš i praviš pljesku
rešetke roštilja ispod više slojeva masti ne mogu da zarđaju
i na kraju: ko je još video čiste rešetke roštilja kada se peče meso ?
možda, ako je roštilj nov![]()
За једног лика овде код мене, се причало да је као мали клинац, пре рата, видео једном у животу чисте решетке за роштиљ.
Више се ни сам не сећа где је то било, отац је био предратни официр, селио се...ни сам више не зна да ли је то био сан, или је то заиста видео...старина је умро у дубокој старости, и тајну је однео са собом у гроб, али ето легенда је остала да живи...
...да тамо негде, постоје тј постојале су чисте решетке...и данас, када се друштво запије, ово се препричава, а млади са неверицом то слушају...мислећи да је у питању само роштиљски мит....
то су била времена!
Nemoj takve da teraš.sve domaćice sveta ubacuju jajca , leba, prezle i naprave faširane šnicle
nemaju dve blage veze da naprave kafansku pljeskavicu
Prijatelju da te ne laze niko dacu ti ja receptProbao sam milion načina i ćorak
Voleo bih neke ideje i iskustva u tome...na neki način to mi je 'misija' u kulinarskom svetu
Napraviti original kafansku pljeskavicu... čemu je fora ?
![]()
Poskupelo meso duplo pa mora da se troduplira sojaHebo si mu kevu , zar ne ide neki odnos 2:1![]()
Zombi meso , pored takvog mesa i soja je premijum.Poskupelo meso duplo pa mora da se troduplira soja![]()
Ovo mi zaista liči na legitiman i profi recept.Prijatelju da te ne laze niko dacu ti ja recept
70-80% junetine onako da ima sto cise masnoce
20-30% svinetine ili jagnjetine ave zavisi sta volis
2% soli
0.3% bibera. Najbolje beli i crni po 0.15%
5% junece supe (uzmi one u kockicama i skuvaj)
2.5% kisele vode
0.5% sode bikarbone.
Par cena belog luka i malo crnog luka
Samelji meso na krupno. Prokuvaj beli luk u junecu suph i ostavi da se ohladi. Dodaj so, biber, supu sa belim lukom, kiselu vodu i ostavi preko noci. Sutra dan dodaj sodu bikarbonu i pravi cevape. A ako hoces pljeskavice naseckaj sitno luka i dodaj u smesu. Crni luk se dodaje tek pre nego sto pocnes da pravis pljeskavice meoj slucajno ranije jer ce promeniti ukus. Mani se brasna praska za pecivo i tih gluposti.
Prijatno