Kako namamiti žensku

gost 349237

Iskusan
Poruka
6.633
Vidim da je pdf. Muškarci živnuo zadnjih dana. Primećujem da je mogući uzrok tome što su muškarci konačno shvatili da imaju svoj pdf i počeli da pišu zanimljivije i kreativnije, a malo zanemarili ženski pdf.
Naravno ženske po svojoj prirodi radoznale i opsednutije muškarcima, negoli muškarci njima su i same došle da vide koji se to ***** događa?
Pa otud i veći promet.
Ovo je virtuelni primer, ali mislim da isto važi i u svakodnevnom životu. A cela fora je što se to desilo nekako spontano.
Koja je vaša strategija, ako je imate ili nemate?

Poslednja izmena:
otkopčaš šlic, jean zvižduk kad se okrene prstom pokažeš da je radnja otvorena
osmehneš se ti njoj
osmehne se ona tebi

e jedino mož da se desi da je dobila ili da joj usrane gaće pa se tad kao naljuti
ali će doći prvi sedeći dan kad sve bude u redu, reći "nemoj onako, ajmo odmah"

otkopčaš šlic, jean zvižduk kad se okrene prstom pokažeš da je radnja otvorena
osmehneš se ti njoj
osmehne se ona tebi

e jedino mož da se desi da je dobila ili da joj usrane gaće pa se tad kao naljuti
ali će doći prvi sedeći dan kad sve bude u redu, reći "nemoj onako, ajmo odmah"

Muškarac raskopčanih hlača nije ništa novo ni posebno. Ali žena raskopčanih ili smaknutih istih je već nešto drugačije. Šta ju je dovelo da završi raskopčana i smaknuta, to je zagonetka koja tišti čovječanstvo?

igrati se s njenim snovima.al prvo moras da prokljuvis sta to ona sni :)a to je vec zagonetka ponekad:)

Zapravo i ne. Ženske se ponašaju često po šablonu, ali naravno svaka je posebna.
animated-smileys-devil-011.gif
Jedino što preostaje iz tih šablona jeste uočiti onaj specifični za onu specifičnu žensku individu kojoj stremite.

Evo lepe ilustracije teme o kojoj želim govoriti. Ova osoba mi nikad ne bi uputila ni smajli da nisam bio umereno grub prema njoj, čak i izraz grub je preteran, samo iskren, a evo je, tu je...

:lol:

- - - - - - - - - -

Zapravo i ne. Ženske se ponašaju često po šablonu, ali naravno svaka je posebna.
animated-smileys-devil-011.gif
Jedino što preostaje iz tih šablona jeste uočiti onaj specifični za onu specifičnu žensku individu kojoj stremite.

nisu svi baspo sablonu posebno jer nas je sve vise sizofrenih bez ikakve logike :lol:

- - - - - - - - - -

Evo lepe ilustracije teme o kojoj želim govoriti. Ova osoba mi nikad ne bi uputila ni smajli da nisam bio umereno grub prema njoj, čak i izraz grub je preteran, samo iskren, a evo je, tu je...

inace ovo je komentar iz zezanja?na tren me uplasi:rotf:

Vidim da je pdf. Muškarci živnuo zadnjih dana. Primećujem da je mogući uzrok tome što su muškarci konačno shvatili da imaju svoj pdf i počeli da pišu zanimljivije i kreativnije, a malo zanemarili ženski pdf.
Naravno ženske po svojoj prirodi radoznale i opsednutije muškarcima, negoli muškarci njima su i same došle da vide koji se to ***** događa?
Pa otud i veći promet.
Ovo je virtuelni primer, ali mislim da isto važi i u svakodnevnom životu. A cela fora je što se to desilo nekako spontano.
Koja je vaša strategija, ako je imate ili nemate?

Nije to uzrok frekventnosti Muskaraca, vec je neko pre 2 godine krenuo da ga ozivljava, pa se kao skupljali ljudi postepeno...
Onda je @Poetessa postala mod i stvari su postale mnogo uljudnije... To je bio kljucni trenutak...
Nakon toga i zene sa pdf Zene pocele da dolaze...
A onda i neki muskarci i skupila se solidna ekipica...

I veruj mi da nije bilo spontano vec se bas radilo na tome da ovaj podforum zivne. Koliko sam ja samo ovde postavio tema i sa bivsim nalozima i ovim.:worth:

A sto se tvog pitanja tice nemam neki odgovor... Budem to sto jesam i ili im se svidim ili jok...

Back