Kako nahraniti žensku

Zenama ne treba mnogo hrane.Onaj ko nema novaca da mu se preliva,moze vrlo lepo,sa malo para,da hrani zensku mesec dana.Sta je potrebno za hranu. Treba svojoj dragoj,svaki dan da kuvas
kacamak sa mlekom.Ta hrana,zenama savrseno prija.Po nekad,svaki treci dan mozes da joj das ,po casu jogurta.Od takve iste hrane svaki dan,zenska postaje nezasita ljubavi.Nikako jo ne daj mesa.
Ako zenska jede meso,ona postane histericna.Za njih je idealna hrana kacamak.Ta hrana nije skupa,a zenska se odrzava,u fit formi.

Ma muškarcu je dovoljna i konzerva, parče leba i pivo za popit, jednostavni su za održavanje. Gde god ga odvedeš na ručak večeru nećeš pogrešiti. Ne moraš čak puno ni da se ispružiš za kintu. Ne mora biti neko otmeno mesto i lokalna ćevabdžinica ili pekara su dovoljni.

Kako da ne, ovaj moj pred spavanje smislja sta cemo za dorucak, cim otvori oci pita sta cemo za rucak. Jos na stolu stoje tanjiri od rucka, a on vec daje predloge za veceru.

Kako da ne, ovaj moj pred spavanje smislja sta cemo za dorucak, cim otvori oci pita sta cemo za rucak. Jos na stolu stoje tanjiri od rucka, a on vec daje predloge za veceru.

Svi muškarcvi su takvi, čak i ako znaju da kuvaju ako se u njihovoj okolini nalazi neka žena bila to žena, devojka, tetka, baba, keva, rođaka uvek se vode tim pitanjem a šta ćemo za doručak, a šta ima za ručak? :lol:
Nekako u muškoj svesti žena je povezana sa hranom, nemam pojma zašto ali tako je.

Zenama ne treba mnogo hrane.Onaj ko nema novaca da mu se preliva,moze vrlo lepo,sa malo para,da hrani zensku mesec dana.Sta je potrebno za hranu. Treba svojoj dragoj,svaki dan da kuvas
kacamak sa mlekom.Ta hrana,zenama savrseno prija.Po nekad,svaki treci dan mozes da joj das ,po casu jogurta.Od takve iste hrane svaki dan,zenska postaje nezasita ljubavi.Nikako jo ne daj mesa.
Ako zenska jede meso,ona postane histericna.Za njih je idealna hrana kacamak.Ta hrana nije skupa,a zenska se odrzava,u fit formi.

Lorde u tonu tvog posta provejava izvesna ironija
Možda bi ova tvoja preporuka bila izvodljiva pod uslovom da se ženska čuva u nekom oboru vezana za dolape, čekajući da u drveno korito stigne kukuruzni ručak!

Svi muškarcvi su takvi, čak i ako znaju da kuvaju ako se u njihovoj okolini nalazi neka žena bila to žena, devojka, tetka, baba, keva, rođaka uvek se vode tim pitanjem a šta ćemo za doručak, a šta ima za ručak? :lol:
Nekako u muškoj svesti žena je povezana sa hranom, nemam pojma zašto ali tako je.

Sto se tice pripremanja hrane manje, vise, ali sto se tice odrzavanja higijene zajednickih prostorija uvek je tako, muskarci uvek racunaju da ce se time pozabaviti zene, cak i na radnom mestu, gde su im nominalno obaveze iste.

010-karadjordjeva-snicla.jpg
:per:

Meni je prolazila i varijanta sa slatkisima i/ili vocem, npr. zele bonbone i grozdje, za dorucak forneti peciva ili kukuruzni hleb, popodne i obican vocni sladoled. Ma nisu zene zahtevne, kao sto vec rekoh, pod odredjenim uslovima. :rumenka: :D Nedavno se prisetih vecere u nekom etno restorancicu, sa sve salatom od pecenih paprika s belim lukom, i nije nam taj luk smetao. :lol: A od jedne bivse simpatije sam dobio pedalu nakon gurmanski provedenog dana, popodnevni izlet i slatki palacinci gore u Merkatoru, i uvece vecera u cardi Debeli lad, znaci razbili smo se tad od klope, i posle toga ciao, ciao, sto bi rekla mala komsinica Daca "ĆĆ"... :lol:

ma nema to zenski casopisi shire fix ideje
muskarac kad oce da nahrani zenu izvede je negde kalkulisuci kolko ce sve to ukupno da ga kosta do snoske u krajnjoj instanci

:ok: Tacno, uvek je u pozadini kalkulisanje, ekonomisanje. :lol: Znao sam lika koji je dok mu je verenica drezdala u Kanadi izlazio sa curicama i kupovao u trafici pice i grickalice za te omladinke koje je odvajao, i to mu je dzimriji bilo skupo, pa je kukao da bi mu bilo bolje da plati neku profesionalku nego da arci pare na ribice. A nije tu ni uracunavao potroseno na pica u klubovima i kafanama. :D

Back