Kako nahraniti žensku

gost 349237

Iskusan
Poruka
6.633
100 žena 100 načina ishrane. A naravno po pitanju ishrane žene su gore od muškarca. Razne dijete, izgladnjivanje ili opet sa druge strane preterivanje, onda česta slabost prema slatkišima itd.
Kako se snaći? Recimo živite zajedno vi biste mesa za ručak a ona integralni pirinač, još gore ona kuva, pa ako joj se prohte pirinač ne preostaje vam ništa drugo nego da odete do nekog grila po meso.
Ili izlazite negde, hoćete da je vodite na neku klopu a onda saznate da je vegan ili se pica ne uklapa u hrono ishranu.
Izgladnjuje sebe da bi bila fit, pa usled nedostatka energije ne može da vam priušti redovno zadovoljštinu.
Ili previše jede pa se i to mora uzeti u obzir prilikom planiranja potrošačke korpe.
Hiljadu pitanja, a malo odgovora.

Isto je pitanje i obrnuto, kako nahraniti muškarca.
Snalazi se sam, parola.

Ma muškarcu je dovoljna i konzerva, parče leba i pivo za popit, jednostavni su za održavanje. Gde god ga odvedeš na ručak večeru nećeš pogrešiti. Ne moraš čak puno ni da se ispružiš za kintu. Ne mora biti neko otmeno mesto i lokalna ćevabdžinica ili pekara su dovoljni.

Sve vise devojaka postaju vegani.

- - - - - - - - - -

Inace mislim da muskarac mora da zna da kuva, narocito oni koji sami zive.

Loš trend, dve različite kuhinje teško opstaju u jendom domaćinstvu. Njoj će meso biti fuj, a vi ćete se živcirati njenim hirovima.

Da, zaista treba naučiti da kuva, pola riba pre 30te ne zna da sprži jaja na oko jbt.

- - - - - - - - - -

Zavisi od muškarca. Takvi svaštojedi :lol: obično nisu zanimljivi.

A ko je zanimljiv, neki sirovojed?

100 žena 100 načina ishrane. A naravno po pitanju ishrane žene su gore od muškarca. Razne dijete, izgladnjivanje ili opet sa druge strane preterivanje, onda česta slabost prema slatkišima itd.
Kako se snaći? Recimo živite zajedno vi biste mesa za ručak a ona integralni pirinač, još gore ona kuva, pa ako joj se prohte pirinač ne preostaje vam ništa drugo nego da odete do nekog grila po meso.
Ili izlazite negde, hoćete da je vodite na neku klopu a onda saznate da je vegan ili se pica ne uklapa u hrono ishranu.
Izgladnjuje sebe da bi bila fit, pa usled nedostatka energije ne može da vam priušti redovno zadovoljštinu.
Ili previše jede pa se i to mora uzeti u obzir prilikom planiranja potrošačke korpe.
kontam da je tema sprdnja,jer ne zelim da verujem da si ozbiljan:lol:

Sve vise devojaka postaju vegani.

- - - - - - - - - -

Inace mislim da muskarac mora da zna da kuva, narocito oni koji sami zive.
brate ja mislim da danas svako zna da kuva a ko ne zna ima na netu u sitna crevca objasnjeno,tako da je ono ne znam vise izgovor u smislu lakse mi da neko dr uradi,
jer realno ko oce ode na net procita primeni i cao..

Loš trend, dve različite kuhinje teško opstaju u jendom domaćinstvu. Njoj će meso biti fuj, a vi ćete se živcirati njenim hirovima.

Da, zaista treba naučiti da kuva, pola riba pre 30te ne zna da sprži jaja na oko jbt.

- - - - - - - - - -

A ko je zanimljiv, neki sirovojed?
koji debilizam..
i ovde cu da verujem da trolujes lakse mi tako..:aha:

Poslednja izmena od moderatora:

Odvedi je na pogačice i jogurt... svašta...

kontam da je tema sprdnja,jer ne zelim da verujem da si ozbiljan:lol:

htedoh da te prijavim al kontam da ce te izbrisati..
alo brate ovo ni ne deluje ko zezanje ovo je cisto odobravanje nasilja nad zenama..

brate ja mislim da danas svako zna da kuva a ko ne zna ima na netu u sitna crevca objasnjeno,tako da je ono ne znam vise izgovor u smislu lakse mi da neko dr uradi,
jer realno ko oce ode na net procita primeni i cao..

koji debilizam..
i ovde cu da verujem da trolujes lakse mi tako..:aha:

snajka, teško će se ti udaš...

Ja bih bila zadovoljna nekom pljeskavicom i pomfrijem.Nisam mnogo probirljiva.A trebao bi da zna i on nesto da skuva.Muskarci ako znaju bilo sta da spreme odmah misle da su sefovi kuhinja.Narocito se razumiju u zacine........:zcepanje:

Nista bez dogovora :rtfm:

Ako se njoj vec jede nesto sto ne mogu da smislim necu ili u grad da kupim nesto vec cu probati da se uzmuvam malo pored nje u kuhinji pa mozda i napravimo nesto zajedno.
U najgorem slucaju cu morati da ribam veci deo kuhinje ali cu moci da se malo zblizim sa njom i oboje se malo zabavimo.

Sto se dijeta tice tu bih probao da je nagovorim da radimo nesto zajedno (setnja, bicikl, trcanje, vezbe...) nego da je gledam kako gladuje i gubi vreme.
Moze i sa drugaricamo to da radi ako joj je vec bedak da to radimo zajedno.

Nista bez dogovora :rtfm:

Ako se njoj vec jede nesto sto ne mogu da smislim necu ili u grad da kupim nesto vec cu probati da se uzmuvam malo pored nje u kuhinji pa mozda i napravimo nesto zajedno.
U najgorem slucaju cu morati da ribam veci deo kuhinje ali cu moci da se malo zblizim sa njom i oboje se malo zabavimo.

Sto se dijeta tice tu bih probao da je nagovorim da radimo nesto zajedno (setnja, bicikl, trcanje, vezbe...) nego da je gledam kako gladuje i gubi vreme.
Moze i sa drugaricamo to da radi ako joj je vec bedak da to radimo zajedno.

Ne bih igrao na domestic varijantu ako ona oće napolje.
Najblaže što će desiti jeste izostanak seksa nakon romantične večere, što se i može podneti, u brutalnijoj varijanti sledi ribanje - da me voliš... :rida:

Ideja je zapravo odlična. Ali ima jednu manu. Prosečna žena i kada trenira nešto uglavnom laže sebe, to su neki polutreninzi, ili mesec dana treninga i godinu dana ničega.
Moramo se zato ipak fokusirati na prehranu lepšeg pola.

Ne bih igrao na domestic varijantu ako ona oće napolje.

Najblaže što će desiti jeste izostanak seksa nakon romantične večere, što se i može podneti, u brutalnijoj varijanti sledi ribanje - da me voliš... :rida:

Ideja je zapravo odlična. Ali ima jednu manu. Prosečna žena i kada trenira nešto uglavnom laže sebe, to su neki polutreninzi, ili mesec dana treninga i godinu dana ničega.
Moramo se zato ipak fokusirati na prehranu lepšeg pola.

Ako vec izlazite treba imati i neku varijantu u rezervi, za svaki slucaj.

Svrha vecere nije da se lakse dodje do seksa vec da se ne bude gladan, a ako vec debelo umazem kuhinju necu da je pustim da sama riba jer mi ne treba kucna pomocnica ni cistacica.

Neki trazimo i zenu iznad proseka :smeker:
A i koja je poenta zdrave ishrane ako se nista drugo ne radi zdravo u zivotu?

Kao Šiptar šarplanince na Prokletijama !
Svakom od tih ogromnih pasa da se po jedan hleb na dan....
I to im je za danas.
I da vidiš kako se vrte, umiljavaju i ližu ruke gazdi.

Tako treba i ženi, kilo 'leba dnevno....
Da vidiš kako će da se umiljava, skakuće i pevuši !

Ovako - one su prejedene, pa, stoga i nervozne i drćne !

Kao Šiptar šarplanince na Prokletijama !
Svakom od tih ogromnih pasa da se po jedan hleb na dan....
I to im je za danas.
I da vidiš kako se vrte, umiljavaju i ližu ruke gazdi.

Tako treba i ženi, kilo 'leba dnevno....
Da vidiš kako će da se umiljava, skakuće i pevuši !

Ovako - one su prejedene, pa, stoga i nervozne i drćne !

Složio bih se da je moderna žena često suviše razmažena, ali grofe izgladnjivati ženu je zaista nehumano.
Naročito zato što za tim i nema potrebe, mnoge se same izgladnjuju.
Šta sa takvom da radiš? Pojede list salate u noći punog meseca. Jes da te manje košta, ali gledati je iz dana u dan kako proučava kojekakve tabele o kalorijama izaziva suze u očima.

Back