Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.878
Neće
Manastirska je fina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće
Manastirska je fina
I nisam nešto mnogo fina,...a'l neću ti ništa.Bez brige!Šta?
Nisi?
Ona ne zna da si bila opatica i da si zivela u manastiru. Zasto si napustila taj zivot?I nisam nešto mnogo fina,...a'l neću ti ništa.Bez brige!![]()
Ona ne zna da si bila opatica i da si zivela u manastiru. Zasto si napustila taj zivot?
Samo ti jos nije vreme, ali si vec vidjena za manastir...
Nisam ni primirisala tamo!
Tebi kao nije?Samo ti jos nije vreme, ali si vec vidjena za manastir...
Otvoriti profil na tviteru…Pretpostavimo da svako bar otprilike zna kakvu osobu bi želeo kraj sebe i s kojom bi želeo da provede ostatak života.
Tražite lepotu, pamet, karakter, kulturu, obrazovanje, situiranost, .....
Verujete, ma šta verujete, znate da negde postoji neko baš za vas.
Samo pitanje svih pitanja je kako tu osobu naći?
Uključili ste sve poznate, familiju, komšiluk?
Besomučni izlasci?
Sajtovi za upoznavanje?
Angažovanje profesionalaca (provodadžije)?
Kako naći pravu osobu za sebe a da ceo život ne potrošite na traženje?
Ili se jednostavno zadovoljite prvom-im koja-i naleti?
![]()
Činjenica je da ima zanimljivih ljudi, ali generalno, srpska Twitter zajednica je jedan od najtoksičnijih kutaka na internetuOtvoriti profil na tviteru…
Salim se malo, ali na tviteru je opsta navala. Da se preplasis kolika, ali ima pametnih i zanimljivih ljudi.
kakvih dileja ima oko nas, veruj da je nekad bolje biti solo u svojoj sobiZnači treba biti pametan i zanimljiv ili bar visiti na mestu gde se većinom trude da prikažu kako su pametni, zanimljivi, duhoviti štaveć sve samo da ne priznaju kako su tu radi malo instant gratifikacije dok ubijaju vreme. Em što je isti ***** kao instagrami snepčatovi fejsbuci ircovi bbsovi koji već kurčevi pre ma i seoska mehana, em što sumLJam kako je to rešenje, osim u domenu 'budi bilo gde samo ne sam u svojoj sobi'
*bilo gde gde ima osoba koje okvirno odgovaraju opisu šta tražiš, okvirno u domenu da poseduju odgovarajući polni organ il na šta se već neko loži
Rodbina ,to su najveci neprijatelji ,daleko im lepa kuca.Mislim da ćeš daleko stići uključujući familiju rodbinu kumove i prijatelje oni najbolje znaju, i od samog tebe, šta ti treba
![]()
Otvoriti profil na tviteru…
Salim se malo, ali na tviteru je opsta navala. Da se preplasis kolika, ali ima pametnih i zanimljivih ljudi.
Moguce. Nisam bas mnogo u toku. Gledala sam nesto oko savremene plesne umetnosti, malo kuckala imena nekih ljudi, trazila neke stvari, ali uglavnom sam preletela preko svega. Ucinilo mi se dovoljno raznoliko i sareno da svako moze naci nesto za sebe.Činjenica je da ima zanimljivih ljudi, ali generalno, srpska Twitter zajednica je jedan od najtoksičnijih kutaka na internetu
Znači treba biti pametan i zanimljiv ili bar visiti na mestu gde se većinom trude da prikažu kako su pametni, zanimljivi, duhoviti štaveć sve samo da ne priznaju kako su tu radi malo instant gratifikacije dok ubijaju vreme. Em što je isti ***** kao instagrami snepčatovi fejsbuci ircovi bbsovi koji već kurčevi pre ma i seoska mehana, em što sumLJam kako je to rešenje, osim u domenu 'budi bilo gde samo ne sam u svojoj sobi'
*bilo gde gde ima osoba koje okvirno odgovaraju opisu šta tražiš, okvirno u domenu da poseduju odgovarajući polni organ il na šta se već neko loži