Kako naći pravu osobu za sebe?

Pretpostavimo da svako bar otprilike zna kakvu osobu bi želeo kraj sebe i s kojom bi želeo da provede ostatak života.
Tražite lepotu, pamet, karakter, kulturu, obrazovanje, situiranost, .....
Verujete, ma šta verujete, znate da negde postoji neko baš za vas.

Samo pitanje svih pitanja je kako tu osobu naći?
Uključili ste sve poznate, familiju, komšiluk?
Besomučni izlasci?
Sajtovi za upoznavanje?
Angažovanje profesionalaca (provodadžije)?

Kako naći pravu osobu za sebe a da ceo život ne potrošite na traženje?
Ili se jednostavno zadovoljite prvom-im koja-i naleti?

:)
Otvoriti profil na tviteru… :)

Salim se malo, ali na tviteru je opsta navala. Da se preplasis kolika, ali ima pametnih i zanimljivih ljudi.

Znači treba biti pametan i zanimljiv ili bar visiti na mestu gde se većinom trude da prikažu kako su pametni, zanimljivi, duhoviti štaveć sve samo da ne priznaju kako su tu radi malo instant gratifikacije dok ubijaju vreme. Em što je isti ***** kao instagrami snepčatovi fejsbuci ircovi bbsovi koji već kurčevi pre ma i seoska mehana, em što sumLJam kako je to rešenje, osim u domenu 'budi bilo gde samo ne sam u svojoj sobi'

*bilo gde gde ima osoba koje okvirno odgovaraju opisu šta tražiš, okvirno u domenu da poseduju odgovarajući polni organ il na šta se već neko loži

Znači treba biti pametan i zanimljiv ili bar visiti na mestu gde se većinom trude da prikažu kako su pametni, zanimljivi, duhoviti štaveć sve samo da ne priznaju kako su tu radi malo instant gratifikacije dok ubijaju vreme. Em što je isti ***** kao instagrami snepčatovi fejsbuci ircovi bbsovi koji već kurčevi pre ma i seoska mehana, em što sumLJam kako je to rešenje, osim u domenu 'budi bilo gde samo ne sam u svojoj sobi'

*bilo gde gde ima osoba koje okvirno odgovaraju opisu šta tražiš, okvirno u domenu da poseduju odgovarajući polni organ il na šta se već neko loži
kakvih dileja ima oko nas, veruj da je nekad bolje biti solo u svojoj sobi

Otvoriti profil na tviteru… :)

Salim se malo, ali na tviteru je opsta navala. Da se preplasis kolika, ali ima pametnih i zanimljivih ljudi.

B65DF372-5D36-4FC9-8F5E-8EA93FFD9672.jpeg

Pitam ga jel sa krstarice kaže nikad čuo

Toliko o Tviteru

Virnem nekad i to je to

Moja sloboda nema cenu a sve što mi je potrebno imam ili za novac,što je najjeftinije,najbrže,najlakše,najopuštenije ili od svojih najbližih.
Ne.Potpuno ne želim nikakvu jednu osobu za sebe a pogotovu nekakvu umišljenu budaletinu koja se istripovala da je,pazi sad,prava.
Za šta si prava??
Čibe.

Činjenica je da ima zanimljivih ljudi, ali generalno, srpska Twitter zajednica je jedan od najtoksičnijih kutaka na internetu
Moguce. Nisam bas mnogo u toku. Gledala sam nesto oko savremene plesne umetnosti, malo kuckala imena nekih ljudi, trazila neke stvari, ali uglavnom sam preletela preko svega. Ucinilo mi se dovoljno raznoliko i sareno da svako moze naci nesto za sebe.

Uh, kad me ovako isprepadas…Meni se cini da je tamo dovoljno raznoliko i da ako pratis neka svoja interesovanja da ces naici i na ljude sa kojima se mozes poklopiti, klinknuti, bilo sta. Ne na silu, vec preko onog sto jesi.
Ali verujem da je i tamo kao i svuda, tj da se jedan deo reklamira, hrani ego i ostalo, ali nisu valjda svi takvi
:)

Back