Kako manipulisati muškarcima?

Maarijaa89

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
225
Kako manipulisati muškarcima?! Neke žene se bolje snalaze sa muškarcima, za razliku od vecine. Tema gde treba da delimo iskustva i otvoreno pricamo kako ko manipulise sa muškarcima. Ono sto je najbitnije je da su oni toga svesni, ali prosto vole, tako da ne treba da mislimo da njima otkrivamo neke tajne koje su nepoznate, prosto da pomognemo mladjim ženama, sa manjim iskustvom, sta i kako bi trebalo da rade ili da izgrade svoj sistem manipulacije.

Dakle razmenjivanje iskustva.

Pa da krenem.

Opste je poznato da su muškarci najranjiviji ako žena koristi druge muškarce da dodje do onoga koga hoce. Sujeta kod muškaraca je cudo. I ako ce javno govoriti da je koketa, svaki muškarac zeli da bude on taj koji ce da neosvojivu, osvoji. Potreba da budu posebni, na prestolu, ih cini veoma ranjivim. Iznenadna paznja kod muškaraca pracena je uvek mislima, ima koliko hoce muškaraca oko sebe, a meni poklanja osobitu paznju, koja ne sme da bude preterana, vec odmerena, sa stilom. Tako se dolazi do njegove izdvojenosti i uvlacenje u paukovu mrezu. Ovo su malo komplikovaniji slucajevi, ali ako je dobra prilika treba se potruditi. Obicno padnu za 7 dana, Naravno da cete za tih sedam dana da koketirate i muvate sa drugima, ali on to nece znati jer su uglavnom za takve stvari slepi.

Jedan primer manipulacije, a ima ih puno. Sada vase iskustvo.

mene nerviraju ti narcisoidni stavovi

da juri za mnom , da radim sta hocu

ja sam za iskrenost i da budes kakav jesi

da niko ne manipulise nikim

nego da obe strane shvate onu drugu kad ima los dan

ili kad je nervozan

ili kad zaboravi neki datum

ali ljudi su narcisi koji smatraju da zasluizuju nesto posebno

dok uglavnom ne zasluzuju nista

Budu zavedeni i zaludjeni pa možes raditi sa njima sta hoces a ne da na prvom sastanku siris noge.

ko je osim tebe pomenuo kresanje na prvom dejtu
sto je babi milo :lol:

ja skuvah rucak, dobih batine jer je kasnio, sad dezertiram, a ova jos melje ko vodenica....bolje da si rucak skuvala za svo ovo vreme, muzu ispeglala kosulje pa bi te ko nagradu za dobro ustirkanu kragnu mozda i istorbo ko kravu pa da si mirna ko bubica

oce ljudi neko da zalegne aman izginusmo

Ajde da napisem kao nesto...
Stereotip je da su zene kao manipulativne sa ciljem dobijanja pogodnosti, a muskarci usluzni papucari, jel tako?

To je taj pogled "pravih muskaraca" da je zena zapravo ukras oko vagine te da su joj mnogi hirovi dozvoljeni, a da je vagina zapravo nagrada.
Mislim da "pravi muskarac" u nekim krugovima pominjanja znaci upravo ovo. Ili kad zena kaze nekom muskarcu da on zapravo i nije muskarac misli se upravo na to da joj ne ispunjava hirove i pogodnosti tog tipa.
Ovo ne vazi za sve, ali pricam o negativnim stereotipima koji su u stanju ponekad u dobroj meri da se prosire na mainstream ili vec jesu u velikoj meri.

Upravo zbog toga u svesti muskaraca sa pdf Muskarci ona tema i ova tema nemaju istu tezinu, iako nije tako objektivno gledajuci ofc, a po toj logici ceo pdf Muskarci su kuknjava ili papucarski bes i papucarska osveta itd.

P.S. Resenje ovog problema i svih ove vrste zapravo lezi u impotentnoj apstinenciji.:deda::lol:

Back