Kako ljudi uopšte ostaju u vezama?

ЧедниChad

Zainteresovan član
Poruka
371
Prvo za sam ulazak u istu treba Tantalove muke preživeti, dok ona istestira sve, pa ona prokleta muvanja i flertovanje, nema goreg izuma čovečanstva. Onda kad je konačno smuvaš treba posle godinama da joj udeljuješ pažnju, vreme, da je muvaš jovo nanovo, iznenađuješ, kupuješ poklone, slušaš gluposti, a zašto?

Pa stoga pitanje iz naslova.

Prvo za sam ulazak u istu treba Tantalove muke preživeti, dok ona istestira sve, pa ona prokleta muvanja i flertovanje, nema goreg izuma čovečanstva. Onda kad je konačno smuvaš treba posle godinama da joj udeljuješ pažnju, vreme, da je muvaš jovo nanovo, iznenađuješ, kupuješ poklone, slušaš gluposti, a zašto?

ona tebi ništa ?
Ti kupuješ "ljubav" ?

Uvek si naletao na pogrešne. Kad naletiš na pravu, veća ti je muka otvoriti šampanjac.

pa ja teško opstajem, jer baš mi je teško da stalno moram nekome da udeljujem pažnju, vreme, da ga muvam jovo nanovo, kupujem poklone, slušam gluposti, a zašto? samo zato što ima kitu? neka hvala

Svaka partnerska ljubav je iz neke koristi, samo se deca vole bezuslovno, a i to ne uvek.
ma OK, ali tvoj uvodni post je za psihoterapiju. Samo sebe gledaš, šta ti daješ.
Ne dobijaš ništa zauzvrat?
Naravno da ima obostranog interesa, makar samo u krevetu,..
ali ako ti nisi neki, što voliš da se daješ,.. lepo odeš kod psihoterapeuta...

Poslednja izmena:
Već su i dijagnoze postavljene, čim se vidi jedna materijalna stavka, odmah gledate kroz tu prizmu. Ove druge stvari koje sam naveo su veća patnja. I zamisli ne radim zbog čke jer je seks teško sranje, služi isključivo za ispunjenje zadovoljstva ženi. Nego mislim da ću možda naći neku normalno utemeljenu ženu koja neće imati potrebu da mi izokrene ceo život naopačke.

Back