Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je obrnuto...Citala sam da biraju mesta gde je losa energija (njima odgovara kao zivotinjama nama ne) ` tamo gde one leze mi ne bi trebali da sedimo lezimo stojimo zato sto lose utice na nas.
Prenela je što se u narodu govorka, a spada u sujeverje, svakako. Čula sam i sama takve priče, ali ne pridajem značaj.šta izlupeta, ženo božija?
u narodu se priča da mačka može da oseti/prepozna negativnu energiju (što je tačno) a ne da bira takvo mesto za svoje jer joj to energetski odgovaraPrenela je što se u narodu govorka, a spada u sujeverje, svakako. Čula sam i sama takve priče, ali ne pridajem značaj.
Verovatno je stvar interpretacije i mašte, pa se na svaku priču doda još nešto.u narodu se priča da mačka može da oseti/prepozna negativnu energiju (što je tačno) a ne da bira takvo mesto za svoje jer joj to energetski odgovara
upravo toVolim mačke, meni su terapeuti samim tim što ih posmatram i gajim, a za dalje nisam školovala.![]()
So sweet!Pogledajte prilog 1274643 Od kako Mazic spava kod mojih nogu manje me bole
Mačke...Koja navlakusa 5 slika
Osete ` pomazu da bude bolje.Pogledajte prilog 1274643 Od kako Mazic spava kod mojih nogu manje me bole