Kako Levitirati ? PITANJE

Kad Bi Mogao/la Da Biras,Sta Bi Izabrao/la ???

• Telekineza

• Psihokineza

• Empatija

• Telepatija

• Levitacija

• Astralna Projekcija

• Teleportacija

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
da,ali mnogi kazu da je ovo iluzija,kladim se da ce ti bar polovina ovog foruma reci da jeste ;)

Па шта је него илузија?

Ја бих овакве тиркове где се људи праве будалама забранио.Ови доле "случајни пролазници" који се ишћуђавају плаћени су за то. А тајана ове "левитације" је кран и невидљива сајла, струна којом је везан. Камера се не усмерава према горе да не би случајно смнимила кран.

Ето то је сав трик.

Такође, онај чувени трик где пресеца жену на пола а коме је тешко наћи објашњење.

Погледајте трик а тек онда линк испод из кога можете схватити о чему се ту ради:

Pozdrav,citao sam mnoge teme i sve i svasta ali nigde ne pise tacno i precizno objasnjeno kako levitirat ?!

neki tvrde da je to samo iluzija koja moze da zavara ljudski mozak........a drugi da je to nemoguce.....a treci da je moguce svojom psihom i slobodnim telom..

Naravno,ja sam optimista i verujem u ono trece.....pa ako moze neko molim vas da mi objasni vezbe za to....kako to izvesti.....kroz meditaciju ili bilo kako,samo da naucim(ali ne kroz sekte).....moze.......yoga ama bas bilo kako =)

Hvala Unapred !!!

Rode stvarno ne znam sta da ti kazem na ovaj tvoj post. Ja treniram tae-kwon-do i kung-fu (chuan-shu) vise od 10-tak godina i za sebe bih rekao da sam po pitanju meditiranja los jer mi se svasta mota po glavi, (mada je meditiranje zabranjeno kod nas pravoslavaca) ja ne znam koje si vere ali to sada nema veze.nego da se vrnem :D i to svaki put primeti ovaj moj kineski master-blaster :mrgreen: i stalno mi govori kao onaj KABUTO = totalni opoziv ili kako vec (film sa sarafcigerom) OPEN YOUR MIND = OSLOBODI SVOJ UM mada bi bukvalan prevod bio OTVORI SVOJ UM ovaj blaster :mrgreen: radi cuda a ima oko 70-tak godinica :D kaze da nista nije nemoguce samo je potrebna jaka volja i snaga uma.
Pa sad ako imas jak um i volju onda napred

Poslednja izmena:

Ha dokazano odavno plima i oseka sa visokim PODVODNIM GREBENIMA=TLO
Kao i za Mojsiju :D razdelio more ha plima i oseka, npr. pre par godina ovde u Engleskoj su se podavili neki kinezi i englezi skupljajuci jestive skoljke (PLAVE) plima je toliko brzo dosla da nisu stigli da dodju do obale ( da napomenem da ovde kod mene u Wales-u) plima od 8 metara do 12 metara u roku nekih 4 do 6 sati isto toliko brzo odlazi i oseka prema tome nista on nije podelio niti razdvojio,isto se to odnosi i na gazivodu :mrgreen:

Back