Kako lako doci do sexa, a da se ne plati. Da li je zaista tako lako kao sto kazu?

Išteš пичкее iii čekaš da se sama postavi....kolko retos..
Mislio je da pita, kako doci do seksa a zaobici prijavu za seksualno uznemiravanje?

Iskreno ne znam da li je moguce dobiti micikane a da bar u jednom trenutku ne predjes nivo gradjanske umerenosti i ne ukljucis animalno , tj postanes seksualni predator...Zena , ali svaka , sto je i normalno za animalne sredine, signale koji nisu jasno animalni shvatati kao nesigurnost, kontradiktornost ili nezainteresovanost ili zaebavanje....u prevodu vise sanse imas da se pravis pijan ili depresivan do granice ludila i tako da dobijes micikane..
Slucajno ili ne, ovaj recept pali....
Ima jos nekih takodje patoloskih zaobilaznica od prijave za seksualno uznemiravanje a na kontu drugih olaksavajucih okolnosti...
Naravno postoji i pasivno agresivna varijanta....ali i ona je puna argumenata za prijavu za seksualno uznemiravanje , samo sto se moze lakse kontrolisati jer su moguci podnosioci neko ko te uopste ne interesuje pa mozes uvek da ubacujes detalje koji jasno otkrivaju zezanje i neozbiljnost a ne opsesivnost...sto je takodje olaksavajuca okolnost u smislu drustva i pravde...

Ko zna bolje , zeljan sam da procitam kako zaobici prijave za seksualno uznemiravanje....

Zensko uvek moze da se ponudi,mada muskarci imaju visok kriterijum,nece bas svaku koja im se nudi,ili gresim mozda?
Zeznuto je pricati na takva pitanja....svi danas blefiraju i igraju igru prednosti....
To znaci da ako kazes istinu, onda ti udare vecu cenu zavisno od izrecenog koje odmah otkriva sta ti je pozeljniije..

To u vezi nudjenja zenskog je danas okrenuto namerno od strane feminacista naopako...
To znaci nije vise ona stara igra svidjas mi se, a ja tebi, nego je igra, hocu da te iskoristim, ne budi govece...
A to vise nije ista komunikacija...

Cak i sama komunikaciju unutar seksa moze biti razlicita....danas je dominantan seksualni snobizam....Sve se od malena suflira da je ok biti maher u manipulaciji i strasnom uzbudjivanju partnerke ili partnera....jer se tako ostvaruje dominacija , tj seksualno potcinjavanje, usled slabosti i zavisnosti..
Medjutim, tako se ne izgradjuje veza, samo veza zavisnosti....
Veza se izgradjuje tek onda kad postoji komunikacija ili trgovanje pomoci i odmoci....tj neka vrsta uslovljavanja i postovanja...
Npr uradi eksperiment dok si mlad, nauci se najjacim fintama u izazivanju stradostrasca i seksualnih manipulacija...
Reakcija zene, bilo koje....bice da se preda tom iznenadjujucem ili ocekivanom dozivljaju, svejedno je za poentu...
Sledeci susret , ako se tendencija nastavi vodi u sve vece predavanje dubini senzacija, a sve manje primecenosti samog muskarca...
Posle par takvih sladostrasca, zena je u nekoj vrsti autistickog transa, svaki put kad vodi ljubav, a muskarac tu i ne postoji...
Ocekivanje samo otkriva koliko je zavisnost jaka i bitna, a fizicki partner nebitan...fizicki, mentalno , duhovno , kako god..

Tek ako se prekine niz uslovljavanjem, tj namernim losim odnosom, javice se svest i pojava reciprociteta....

Sa druge strane, vrlo malo pobornika ima ideja igranja, gde je seks totalno nebitan, a orgazam jos manje...
To je ono sto lici na tinejdz dace i seks tinejdzera, kad se seksualno igraju, a sam orgazam i seks nema oblik ozbiljnosti i vaznosti i primoranosti na neki standard ispunjenja.
Medjutim, neke od takvih osoba su izuzetno oslobodjene u seksu , a i u emotivnom kao posledica toga....
Dubina koja se postize oslobadjanjem je velika kao potencijal, jer se otvara komunikacija, a komunikacija donosi vecu dubinu, a sto je jos bitnije ukida mnoge probleme u emotivnom i ukida nesporazume i ukida tragediju razlika...

Ovo poslednje ne znam da li uopste ljudi i znaju...ali znam da sigurno trpe posledice toga...
Jer vecina misli da su svi kao oni sami...ili kao oni sto se javno otvaraju i predstavljaju modele ili idole..
A ljubav ne lici na druge ljubavi....i ne voli samo onaj muskarac koji place, ili ne voli samo onaj koji bije sve redom zbog nje ili koji lupa glavom o zid (itd itd, sta sve moze zenski um da smisli a feminacisti da promovisu)

Back