Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 6.201
Da, sad vidim da sam omasio temu...Imas temu o besplatnom seksu. nemoj da spamujes.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, sad vidim da sam omasio temu...Imas temu o besplatnom seksu. nemoj da spamujes.
Ti si omasio temu,neko PDF,neki su omasili ceo zivot,neki samo mozak...Da, sad vidim da sam omasio temu...
ma samo nek se okreceTi si omasio temu,neko PDF,neki su omasili ceo zivot,neki samo mozak...
Jbg,nisu svi savrseni![]()
Ovde bi trebalo da ide razrada teme, ali kako skoro niko ne čita ne vidim čemu ponoviti, ipak zbog nekih nigokovića koji traže priliku da temu zaključaju idemo:
Kako lako doći do ljubavi, a da se ne pati. Da li je zaista tako lako kao sto kažu?
I ne, ovo uopšte nije trol tema, ozbiljna je i zaista me zanimaju vaši odgovori
Ljubav ti je isto kao i bogatstvo, ako ti je sudjeno lako ces doci do jednog od toga ili do oboje, a ako nije, ce se naviknes, sto bi rekla mudra ciganka.Ovde bi trebalo da ide razrada teme, ali kako skoro niko ne čita ne vidim čemu ponoviti, ipak zbog nekih nigokovića koji traže priliku da temu zaključaju idemo:
Kako lako doći do ljubavi, a da se ne pati. Da li je zaista tako lako kao sto kažu?
Nije tako kao što kažu. Mnogo je gore.
iskreno da ti kažem postaje monotono kad nema makar naznaka neke patnje u ljubavi...Ovde bi trebalo da ide razrada teme, ali kako skoro niko ne čita ne vidim čemu ponoviti, ipak zbog nekih nigokovića koji traže priliku da temu zaključaju idemo:
Faraon,de prestani da ke.njas i pocni da pises ko covek