Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 59.797
Nakon svega pročitanog, ne gine tebi rukoblud još dugo, dugo..i da ne smara sa horoskopom
jer to sve ribe rade
i to se popelo vise svima na hurac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nakon svega pročitanog, ne gine tebi rukoblud još dugo, dugo..i da ne smara sa horoskopom
jer to sve ribe rade
i to se popelo vise svima na hurac
Mislim da je veliki mit kako muskarci to rade desnom rukom jer su vecinom desnjaci, dok neki to rade lijevom rukom i tako aktiviraju lijevu polovinu mozga, tacnije dupliraju svoj iq.Nakon svega pročitanog, ne gine tebi rukoblud još dugo, dugo..
A gdje sam ja spomenula desnu ruku?Mislim da je veliki mit kako muskarci to rade desnom rukom jer su vecinom desnjaci, dok neki to rade lijevom rukom i tako aktiviraju lijevu polovinu mozga, tacnije dupliraju svoj iq.
Ti mozes pokusati da peres zube lijevom rukom, pa nam javi radi li.
Spomenula si srednju ruku.A gdje sam ja spomenula desnu ruku?![]()
Gdje sam spomenula srednju ruku?Spomenula si srednju ruku.
Hint: djevojkama ne smije penis da viri iz ociju.
Kako spomenuti srednju ruku a da je ne spomenete.Gdje sam spomenula srednju ruku?
I ne sme da sedi na hladnom betonuSta smije a sta ne smije da radi?
Primjera radi: ne smije da pusi, pije, da se drogira u javnosti.
Ovo vazi samo u mjesecima koji imaju slovo R.I ne sme da sedi na hladnom betonu![]()
Ispo si tupko, a?Kako spomenuti srednju ruku a da je ne spomenete.
Kad tupsone?Ispo si tupko, a?![]()
Da, da…da ne bude posle nismo znaliOvo vazi samo u mjesecima koji imaju slovo R.
Prijavi sam svoje poruke, pametnije ti je, popravi što se popraviti daKad tupsone?![]()
a ti bi i jare i pareImao si samo jedan zadatak a ti si bio nepismen i spamovao si.
pa ti jebi sta oces
ko ti brani
Ми имамо овакву колегиницу
Bi li mi dala njen bar cod i pustila neku dobru rec o meni?Ми имамо овакву колегиницу
На улазу у фирму стоји супер згодна лутка са лед костимом на себи![]()