ne sme da bude budaletina
to je najbitnije
ne sme da prica da ne zaklapa jer to nije normalno i to niko ne voli a onaj ko to voli ili tolerise nije normalan
ne sme da bulji u neko gowfno od telefona non stop jer cu instant da platim i da isparim jer me to smara
ne sme da se nasmrdulja nekim sladunjavim parfemom koji podavi pola lokala jer ja to ne mogu da ignorisem i necu
ne sme da zuri jer ima planove posle jer sam ja svoje cuprice isplanirao po njoj, ako imas neke neodlozne planove onda se gledamo drugi dan
ne sme da insistira na bilo cemu sto se moze protumaciti kao merenje hurca sa mnom tipa ne ne ja cu da platim jer u tom slucaju cu je ozbiljno pocastiti visokim racunom
ne sme da bude vulgarna preko neke mere jer niko ne zeli u svom drustvu neku dzaftaru
ne sme da se cereka i kliberi ko idiot jer brate jer je to retko odvratna pojava koja je sve ucestalija kod zenskog sveta
ne sme da odaje utisak kao da sedi sa ss oficirom i da ima neke traume jer necu da sedim sa psihijatrijiskim bolesnikom
ne sme da progovori ni rec o svojim bivsim jer me za to bk
ne sme da kuka o poslu jer to svi mogu ali biraju da ne rade
ne sme da se previse trudi o utisku jer to smara
ne sme da povede drugaricu jer ja necu da budem tu slusalac nekih prica kojih deo nisam nit zelim da budem nit me bk da o tome slusam
ne sme da predlaze da spajamo stolove il da se premestamo ako sretne neku svoju ekipu jer je to nepostovanje
ne sme cak ni previse da se zadrzi u prici sa nekim koga zna, znaci samo osnovno cao cao vazi tralala vidimo se cujemo se
ne sme da zvernja okolo u ljude jer to govori mnogo toga
ne sme da kuka na to kakvu su joj kafu napravili ili kako se neki koktel ne pravi tako nego ovako i da ima neke nebulozne zamerke na osoblje
ne sme da maltretira konobare
ne sme da izigrava super ribu
ne sme da insistira na bontonu a da ga ne poznaje
ne sme da bude nervozna i siri takvu energiju jer ja generalno ne volim takve ljude koji se unezveruju i koji nemaju taj neki osnovni integritet licnosti
ne sme da ispusi 200 cigareta
ne sme da se obuce tako da izgleda kao da sedim sa prostitutkom
ne sme da joj se javi 10 likova dok sedimo
ne sme da me pita neumesne stvari jer je to nekulturno
trista hiljada jos ima sta ne sme i ne treba