Kako je Voja odbranio Kosovo

Samo oglašavanje DSS-a da postoje.Kritike,kritike a ništa konkretno nisu uradili.Što Samardžić nije podneo tužbu za Kosovo kad su bili na vlasti nego sad oni savetuju šta da se radi.

jednostavan odgovor...
...zato shto bi ta ista EU vratila njegovu decu iz Brisela...a njima (deci) se tamo svidja...a i sam Samardzic misli da im je tamo bolje i sigurnije...nego u Moskvi...ili Kosovu...:mrgreen:...dok on potpiruje jadnu Kosovsku decu da goloruki idu na Shoshone i kamenicama zasipaju KFOR...
...zhivotna rachunica je CHUDO...tako kazhu...:D

jednostavan odgovor...
...zato shto bi ta ista EU vratila njegovu decu iz Brisela...a njima (deci) se tamo svidja...a i sam Samardzic misli da im je tamo bolje i sigurnije...nego u Moskvi...ili Kosovu...:mrgreen:...dok on potpiruje jadnu Kosovsku decu da goloruki idu na Shoshone i kamenicama zasipaju KFOR...
...zhivotna rachunica je CHUDO...tako kazhu...:D

A i Jakšić je odbranio Kosovo i napunio džepove usput.

Koliko mi je poznato...Mac-mac dr se u navedenoj knjiz bavi Kosovom od 2005-2007...:???:

...a zar Kosovo kao problem, nije postojao pre navedene godine...?
...ako je postojalo i bilo problem...zashto se navedeni Ljigavac nije bavio sa njime ( kako u svojoj knjizi, tako i na politichkoj sceni ) i 2004...ili bilo koje druge godine...pre 2005...? :dontunderstand:...
...nije bio obaveshten o postojanju Kosova...

Pa tada je pocelo sa preporukom Kofi Anana (7.10.2005.) da otpocnu pregovori Obradjen je samo period zvanicnih pregovora u kojima je uzeo ucesca
Znaci, nije hteo da pise o necemu u cemu nije ucestvovao, vec samo o zvanicnim pregovorima koje i istorija pamti.

Back