Kako je ubijen Đinđić

• Začetnik teme Začetnik teme alkar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
На основу тога да им је требао жртвени јарац.Као и Ли Харви Освалд.

Е, и ја сам склон оваквом ставу! Вероватно су са њима и сарађивали и представили им шта им је задатак, шта би то значило за Србију /која је примарни и једини циљ/... и ови испали наивни....

Takodje sam ubedjen da i g. V. Seselj ima neke veze sa time... njegove pozicije i kontakti sa Zemunskim klanom, kontakti sa SDB /dokaz: posed raznog materijala, koji, ni pod razno nije mogao pribaviti /citaj: saradnik sluzbe/, a, i sam je "najavio" dogadjaj.... kako bese... i tito je pred smrt ostao bez noge, aludirajuci....
.. tesko je da ce se saznati prava istina ili je pitanje koliko ce vremena proci...
Sve u svemu, moji neki zakljucak vodi ka saradnji u realizaciji plana likvidacije, izmedju
- deo zemunskog klana,
- delovi SDB
- strane SB /naravno, kao produzena ruka njihovih Vlada/
- pojedinci iz razlicitih politickih partija

Takodje sam ubedjen da i g. V. Seselj ima neke veze sa time... njegove pozicije i kontakti sa Zemunskim klanom, kontakti sa SDB /dokaz: posed raznog materijala, koji, ni pod razno nije mogao pribaviti /citaj: saradnik sluzbe/, a, i sam je "najavio" dogadjaj.... kako bese... i tito je pred smrt ostao bez noge, aludirajuci....
.. tesko je da ce se saznati prava istina ili je pitanje koliko ce vremena proci...
Sve u svemu, moji neki zakljucak vodi ka saradnji u realizaciji plana likvidacije, izmedju
- deo zemunskog klana,
- delovi SDB
- strane SB /naravno, kao produzena ruka njihovih Vlada/
- pojedinci iz razlicitih politickih partija

Šešelj je i pobegao u Hag da ne bi svedočio koga je sve viđao u društvu sa zemunskim klanom jer je visio non-stop kod njih.

Baš treba stalno "naklapati" o ovoj temi i gnjaviti vlast da reši do kraja i ispravno sve pojedinosti oko atentata.
Слажем се али и верујем да власти не одговара права истина. Неке будуће генерације ће кад-тад открити истину. Време није за истину, нису се стекли услови.

Слажем се али и верујем да власти не одговара права истина. Неке будуће генерације ће кад-тад открити истину. Време није за истину, нису се стекли услови.

Nisu se stekli uslovi zato što je umešan neko od sadašnjih političara i biznismena.Malo ljudi je raspoloženo o tome da priča dok se ostali prave blesavi a neki neće da pričaju a znaju iako nisu učesnici.

Back