gost 386492
Poznat
- Poruka
- 8.208
Uf pa zavisi sadŠta fali groblju?
Ako ti je umro neko bitan to je jedno a ako si umro ti onda groblje treba izbaciti iz te recenice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uf pa zavisi sadŠta fali groblju?
Jel ta tuca ko ono u zatvoru cim te vidi opali te bio kriv ili ne, ili tuku samo po potrebi? I jel bi smeo da kazes koliko dugo u zasto si bio tamo?
Sta se radi na tom gornjem odeljenju po ceo dan, i daj nam jos svojih utisaka, kapiram da je pakao al bar si video doope
Inace svaka cast za doprinos forumu i tvoje teme
Za koje gluoposti te sve salju u lazu, a ko te je prijavio?Tuku samo po potrebi. Bio sam 58 dana jer nisam hteo 7 meseci da izađem iz kuće jer sam verovao da svi Zele da mi naude i da me ismeju, mnogi i da me ubiju. Posle toga još 21 dan jer sam rekao doktorku da kad sam na terasi neka nebeska sila me tera da skočim. Po ceo dan se leži na krevetu, šeta hodnikom, i gleda muzika na televizoru. GRAND ili IDJ Videos ili MTV. Hteo sam da poludim samo od te muzike.
Majka. Išla je kod psihijatra u Palmotićevoj i ova joj kaže "Slažite da preti da će da se ubije kako bi ga hospitalizovali" i moja majka slaže i ovi me pokupe i odvedu.Za koje gluoposti te sve salju u lazu, a ko te je prijavio?
Jel ima jos nekih prica iz lazeMajka. Išla je kod psihijatra u Palmotićevoj i ova joj kaže "Slažite da preti da će da se ubije kako bi ga hospitalizovali" i moja majka slaže i ovi me pokupe i odvedu.
Jel ima jos nekih prica iz laze
Svašta!Pokupe te jednog dana s ulice i odvedu u "Lazu", jer si komšiju preko pogledao.Da li je ovo realnoMa bilo je i dosta normalnih ljudi. Jednom čoveku isekli struju i on izjavio elektrodistribucija na telefon da će da se ubije. Sutradan ga pokupe i odvedu u Lazu. Jedan se napio, nije dolazio kući celu noć, majka pozvala policiju, prijavila nestanak, u zoru ga našli ga kako leži pored bandere i poslali ga u Lazu. Jedan se pobio na splavu jer mu ovaj drugi rekao da se odmakne od njega jer smrdi, došla policija odvela ga u Lazu. Za najmanje stvari se leži u Lazu. Ovaj što je vikao da je pilot, ima 52 gofine, nije hteo da se kupa 3 meseca, stara majka pozvala ga hitnu pomoć, odvezli ga u Lazu