Kako je Sex&Grad promenio zene u Srbiji

trebali bi, prije nego sto pocnete sa emancipacijom i slicnim, da poznajete bar osnove teme o kojoj govorite
bez mjesanja i dovodjenja u vezu baba i zaba
ili gradjenja teorija na stereotipima

A ti bi trebalo da naucis da nikog ne treba da gledas sa visine, sem kad se sagnes da pomognes nekom da ustane.

Je sli li procitao sta pise na predhodnim stranama? Posto si svoj post postavio iza mog, pretpostavljam da si bas na mene mislio. de si ti video stereotip i dal bi obrazlozio na osnobvu cega si naslutio da nemama pojma o cemuj govorim. Ko su babe a ko zabe u mojim postovima? Na ovoj temi ih nema mnogo.

emancipacija je šarena laža
i deo nekog trenda građanskih prava
s kojim se ide do apsurda
kao na primer da u parlamentu mora da sedi trećina žena??
a po čemu sam pol određuje njihovu kvalifikovanost... ne one imaju privilegovano pravo po nekom zakonu

realno u zapadnom svetu sinonim za emacipaciju je ekonomska nezavisnost, naravo
i tu je onda buljuk tih žena obrazovanih, ekonomski potkovan i - samih i nezadovoljnih u 40 i nekoj

šta da pričamo o islamskim i arapskim zemljama i ženama tamo

mislim hebiga ovaj svet je nesavršen i kad se već hvatamo za šarenu lažu daj da to bude za boljitak i realno

što se tiče seksa i grada ima plus i minus faze
slažem se da je tužna slika tih nezadovoljnih ‚‚‚‚‚že‚na u četrdesetim koje‚zamenjuju sve svojim kao druarstvom, provodima i keual seksom
s drue stran‚e‚kaşnih devedesetih unela je‚‚neke pojmove i kulturno i edukativno koji su koristili
i bez gluposti, seriju kao i svaku je napravilo vreme
očigledno je postojala i postoji takva situacija - ali na menhetnu
e šta jedna srpska snajka ima od menhetna ja ne znam

Back