Frederick_
Elita
- Poruka
- 17.318
Odakle mu, onda?Ne vraća ih jer ih nije ni uzeo.
Možda ih neka druga vlast ne bi davala pa se zato kaže da ih vlast Aleksandra Vučića daje?
Ne moze da daje niko ono sto nije njegovo. Osnovni koncept.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle mu, onda?Ne vraća ih jer ih nije ni uzeo.
Možda ih neka druga vlast ne bi davala pa se zato kaže da ih vlast Aleksandra Vučića daje?
Mrzi me bre da pišem ,,vlada Republike Srbije donela je meru o dodeli vaučera građanima Rwbublike Srbije pa zato pišem tako skraćeno.Ne moze da daje niko ono sto nije njegovo. Osnovni koncept.
Kroz poreze ili kroz zaduženje. Poklonio niko nije sa strane sigurno.Odakle mu, onda?
Mrzi me bre da pišem ,,vlada Republike Srbije donela je meru o dodeli vaučera građanima Rwbublike Srbije pa zato pišem tako skraćeno.
Kroz poreze ili kroz zaduženje. Poklonio niko nije sa strane sigurno.
Znaci da je to novac gradjana, jer gradjani placaju porez i gradjani vracaju dugove.
Vraća naravno, za razliku od gazdi koji su taj novac trpali u svoje džepove.Dakle, vraca gradjanima njihov novac.
Koji ne mora da vrati.Znaci da je to novac gradjana, jer gradjani placaju porez i gradjani vracaju dugove.
Dakle, vraca gradjanima njihov novac.
Mogao je da poboljša vozni park Vlade Srbije na primer.Hahahahaha....
Toliko o tome!
Je li, moderatori, jel ovde mene ne proziva ova raspala SNS botcina?Država nema novac osim ako ga ne naštampa (kao što su tvoje gazde radile)
ali to je onda novac
bez realnog pokrića, vodi u inflaciju.
Svaka država (pa i one u EU gde bi vi tako rado otišli, ali ne možete zbog nedostatka kvalifikacija),
živi od poreza i akciza.
Šta misliš, od kojih para se zidaju bolnice i škole, grade autoputevi i pruge?
A gde je taj novac završavao dok su vaše gazde
bili na vlasti, dok se ništa nije radilo, sve propadalo?
Vraća naravno, za razliku od vaših gazdi koji su taj novac trpali u svoje džepove.
crna gora - stabilnije cene nego u srbiji , meso 5 evra a ne 7ajde uzmi iskustvo bilo koje evropske drzave koja je sopstvenu valutu zamenila evrom i vidi kako su prosli
Nije, nekih 10%. Novi modeli imaju druge cene, ali ne ide na gore.. Ovaj moj sada kosta 160000 u iStyle, a pre dve godine 150000. Kolka je inflacijaИ Ајфон је поскупео као и Мекбук у еврима ако ниси знао.
А на страну што је код нас дупло скуппљи него у УСА
Morao bi vise da ide dole za dve godine.Nije, nekih 10%. Novi modeli imaju druge cene, ali ne ide na gore.. Ovaj moj sada kosta 160000 u iStyle, a pre dve godine 150000. Kolka je inflacija
za dve godine?
Pa to je jedino što znaš i o čemu imaš pojma - da prijavljuješ druge.Pisem ovde javno jer se ignorisu moje prijave, posto verovatno nisam simpatican ultradesnicarskim moderatorima.
Vidiš, i to ti prolazi.Je li, moderatori, jel ovde mene ne proziva ova raspala SNS botcina?
Pa to je jedino što znaš i o čemu imaš pojma - da prijavljuješ druge.
Kako si ono beše napisao?
Vidiš, i to ti prolazi.
I ja mogu da napišem tebi da si raspali denuncijant i opoziciona botčina.
Ali neću, jer to ne bi bila istina.
Potreban je određeni nivo inteligencije da bi bio nečiji bot.- - niko nije toliko
lud da uzima mentalno zaostale kao botine.![]()
ovo je potpuno tacno.Dinar nije stabilan.
Stabilna valuta je ona koja ne gubi vrednost.
Hrabri patuljak sa velikim moodima.A da bi pljuvao i pišao po botovima, potrebna su mudda
Hrabri patuljak sa velikim moodima.
Lako je khurčiti se iza monitora, kad čovek zavali šamarčinu takvima kao što si ti,
za drugu više ne može da ih stigne.
mi imamo samo stabilan kurs ali ne i stabilnu valutu.